Nektek hol volt igazi vagy legtöbb haverotok, barátotok?
Figyelt kérdés
Hol voltatok legjob an kiközösítve?HOl voltak befogadóbbak az emberek?Általános,gmi esetleg egyetem?
12L
2012. jún. 9. 21:19
11/12 anonim válasza:
Engem mindenhol kiközösítenek a mai napig, nem fogadnak el. Jóval különbözőbb vagyok főleg mentalitásban, mint az átlag ember, és csak hasonlóakkal állok szóba :D egyetlen igaz barátom van, őt 8.-os koromban ismertem meg(akkor elköltöztünk és iskolát váltottam). Most, 18évesen is ő a legjobb barátnőm, és mindig kitart mellettem. Haverjaim is vannak, meg jóban is vagyok emberekkel, de megválogatom, hogy kit engedek közel magamhoz...
12/12 anonim válasza:
Kiközösítve sehol. De általánosból és gimiből maradtak meg tartós barátságok. Itt egyetemen valahogy nem nagyon tudok beilleszkedni, mindenki olyan fura és nem túl közvetlen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!