Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek hol volt igazi vagy...

Nektek hol volt igazi vagy legtöbb haverotok, barátotok?

Figyelt kérdés

Hol voltatok legjob an kiközösítve?HOl voltak befogadóbbak az emberek?Általános,gmi esetleg egyetem?

12L

2012. jún. 9. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem mindenhol kiközösítenek a mai napig, nem fogadnak el. Jóval különbözőbb vagyok főleg mentalitásban, mint az átlag ember, és csak hasonlóakkal állok szóba :D egyetlen igaz barátom van, őt 8.-os koromban ismertem meg(akkor elköltöztünk és iskolát váltottam). Most, 18évesen is ő a legjobb barátnőm, és mindig kitart mellettem. Haverjaim is vannak, meg jóban is vagyok emberekkel, de megválogatom, hogy kit engedek közel magamhoz...
2012. jún. 14. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Kiközösítve sehol. De általánosból és gimiből maradtak meg tartós barátságok. Itt egyetemen valahogy nem nagyon tudok beilleszkedni, mindenki olyan fura és nem túl közvetlen :(
2012. aug. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!