Ilyen lenne egy 'modern' barátság?
van egy 17 éves lányom és nemrégiben összeköltöztem a jegyesemmel és az ő 23 éves fiával. a lányom a páromat gyorsan, viszont a fiát nagyon nehezen tudta elfogadni, de most meg mintha megfordult volna vele a világ sülve- főve együtt vannak. együtt tévéznek, a fiú beviszi a suliba, délutánonként együtt vannak. mindig csak azt mondják, hogy ők csak nagyon jó barátok, de nekem ez sokkal többnek tűnik. (persze, a párom is azt mondja, hogy örüljek, hogy jóban vannak, de nekem már nagyon sok ami köztük van) egyik reggel is (nem tudták, hogy délutánra megyek dolgozni) benyitottam a lányom szobájába és pont jött kifelé a fiú és csak felső volt rajta (reggel fél hat volt) a lányom még feküdt a szokásos trikó-bugyi kombinációjában. természetesen megint rákérdeztem, hogy mit művelnek és jött a szokásos válasz, hogy csak barátok. délutánonként is együtt bevonulnak a szobába (és igaz, még sosem hallottam, hogy azt mondaná valamelyikük, hogy szeretlek vagy becézgetnék egymást) mindig mondják, hogy tanulnak. tény, hogy a lányom jegyei nagyon gyorsan javultak németből és fizikából (állítólag ennek köszönhetően) aztán volt, hogy megszidtam valami miatt a lányomat és rögtön felvonult a tetőtérbe (a fiúnak ott van a szobája) és bezárkóztak oda. ma kiderült, hogy nőgyógyásznál volt a lányom hétfőn, mert nagyon görcsölt a hasa (igaz, ezt már nekem is említette, úgyhogy ez legalább igaz), ezért hiányzott az iskolából és a fiú vitte el. nem tudom, hogy mit kéne tennem. mindenképp el akarom kerülni, hogy egy párt alkossanak, de ha bárkivel erről akarok beszélni, akkor az van, hogy paranoiás vagyok és csak barátok. szerintetek is csak barátság ez? és mit tehetnék, hogy kiderítsem?
előre is köszönöm
44N
Szia!
Ha a férfi a jegyesed, akkor nemsokára egy család lesztek...
Gondolj bele, hogy a lányod most csak úgy kapott egy bátyát... A lányok legnagyobb vágya hogy legyen egy bátya.
Ha javulnak a jegyei, az csak azt jelenti hogy tanulnak.
Néha bezárkóznak egy szobába, az nem baj, mert gondolom nem AZT csinálják. Ők most szoknak hozzá a gondolathoz hogy egy család lesznek, és próbálják egymást megismerni.
Hogy bepótolják az elmúlt éveket.
Amíg nem találsz olyan bizonyítékot, hogy a lányod, és "újdonsült" testvére 'Járnak' addig ne nagyon beszéld be magadnak.
Légy boldog pároddal, és ha tényleg olyat látsz ami arra utal (Csók...) Mert a puszi itt nem lényeg hisz 'testvérek', sőt, az ölelés sem.
Igen, ez egyenlőre csak egy barátság ne aggódj :)
Ha gondolod írj privát üzenetet, hátha tudok még segíteni!
Üdv!
tényleg az zavar, hogy már szerintem túlságosan is sokat együtt vannak. ritkábban jönnek a lányom barátnői, suli után is rohan haza, hogy tanuljanak. az a furcsa, hogy eddig egy cseppet sem érdekelte a lányomat a tanulás, most meg hirtelen igen. együtt főznek, együtt mennek ide, együtt mennek oda. tényleg úgy viselkednek mint egy pár. aztán volt a nőgyógyászos dolog is, szerencsére az enyémhez ment és azonnal felhívtam az orvost, hogy miért volt ott, már azt hittem, hogy terhes, de szerencsére semmi komoly.
már tényleg kezd a rögeszmémmé válni ez és tudom, hogy ez baj, de nem tudok mit tenni ellene. igazából már gondoltam arra is, hogy elolvasom a naplóját, de csak megállított a józan eszem, szerencsére.
én csak...tényleg félek, hogy esetleg több lesz köztük.
igen, valóban rizikós. de nem ő kérte, h ne az igazi apjával és tesójával neveld fel. ő bevállalta érted és a szerelmedért, h összeköltözik egy számára vadidegen férfival és a szintén tökidegen fiával, h te boldog légy. akkor te is tartsd szem előtt az ő boldogságát. tényleg szerencsésebb volna, ha nem jönnének össze, de akár össze is jöhetnek. brnne van a pakliban, hiszen az érzelmeket nem lehet irányítani. ne légy ennyire önző, fogadd el te is, h az ő élete hathat a tiédre is, ahogy ő is elfogadta, h a te életed kihat az övére is.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!