Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, h nemi életet él a barátjával és azon belül is az análszexnek hódol?
#41, én is lepontoztalak, mert a jelek szerint nem jött még szembe számodra, hogy a szexualitás gyakorlata a legteljesebb mértékben magánügy, ami a törvényes korlátokon belül, szabad akaratból történik, ahhoz senki másnak a világon semmi köze. Semmi szükség kukkolókra, drukkerekre és ellendrukkerekre, önjelölt gyertyatartókra...
Az "o tempora, o mores" (ó idők, ó erkölcsök) meg egy 2000 éves nagyon avas duma... én akkor kezdek majd aggódni a saját leépülésemen, ha majd azon kapom magam először, hogy a "mai fiatalság elfuserált erkölcsei"-t ostorozom...
Kérdező, ez így szerintem teljesen OK, anyuka annyit tett, ami szülőként kötelessége, elmondta a véleményét.
További sok boldogságot (a testi örömökben is:))!
" Már nem azért de a szexualitás 18 év alatt nem magánügy amennyiben nem érett a gyerek, /mert most gyerekekről beszélünk/ se lelkileg, sem érzelmileg!"
Már nem azért, de ha ez hivatalosan így van, akkor vajon miért 14 éves kor a beleegyezési korhatár (azaz a korhatár ahhoz, hogy eldönthesse a FIATALKORÚ - nem gyerek -, hogy akar-e szexuális kapcsolatot létesíteni, valamint hogy testileg/lelkileg felkészültnek érzi-e magát erre)?
Azért, mert ma a hivatalos álláspont az, hogy ennyi idősen már lehet annyira érett az illető, hogy erről döntsön. Ennek nyilván megvan a biológiai, pszichológiai háttere, lévén, hogy Európa nagy részén szintén ennyi a belegyezési korhatár.
Nem azt mondom, hogy 14 évesek szexeljenek annyit, amennyit csak jól esik, és minél előbb - de bocsáss már meg, 17 évesen hadd legyen már egy majdnem felnőtt nő magánügye, hogy szeretkezik-e a barátjával vagy sem, és hogy azt milyen módon teszi.
Gondolom neked sem szól bele senki abba, hogy éppen análisan vagy orálisan elégíted-e ki a párodat/férjedet/fene tudja midet, holott a stílusod alapján rád is lehetne mondani, hogy nem vagy elég érett dolgokra (pl. mert azt hiszed, hogy a korod miatt már pálcát törhetsz mások felett).
Hát, ha 17 lennék és ilyet csinálnék, akkor nem az érdekelne, hogy anya mit gondol, de apa fejét nem akarnám látni, mikor megtudja :D
Persze ez nem kérdés,mert nem 17 vagyok és nem csinálok ilyeneket, de akkor is :D
Szerintem egy apának ez nagyobb trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!