Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, h nemi életet él a barátjával és azon belül is az análszexnek hódol?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:45
11/52 anonim válasza:
nem szeretném megtudni. amelett hogy anya vagyok, valakinek a lánya is, ezeknek a részleteknek anya-lánya viszonylatban nem igazán szerencsés napvilágra kerülnie. a nemi élet nem tartozik a szülőkre 8ha nem problémás, amit te leírtál, önmagában nem probléma, ha stabil, érzelmi kapcsolatban történik)
12/52 anonim válasza:
Amíg védekezik rendesen, addig nem zavarna, hogy nemi életet él, de az ilyen részleteket, hogy hogyan csinálja, inkább nem akarom tudni.
13/52 A kérdező kommentje:
Az se zavarna, ha két pasival lenne?
2013. jan. 15. 14:16
14/52 anonim válasza:
az zavarna, hogyne zavarna. de ott valamit a szülő is elronthatott talán, ahol a lány 17 évesen ennyire nem érzi a szexualitás meghittségét és fűvel-fával csinálja. amúgy eddig nem ez volt a kérdés. ez a kis infó azért sok mindent megváltoztat. bár, megjegyzem az anya egy mély beszélgetésen kívül már nem sokat tud tenni ez ellen ebben a korban. most arról van szó, h bemártjátok valamelyik lányismerősötöket a szüleiknél?
15/52 anonim válasza:
Amennyiben látom rajta a kicsattanó szerelmes boldogságot, addig: örülnék. Ezt szólnám.
Én nem amiatt aggódnék, hogy csinálja, hanem, hogy olyannal csinálja, akivel boldog. A pofára esés pedig az élet része.
(persze mindezt úgy, hogy tájékozott, felvilágosított leányzóvá van már érve, hellyel közzel tisztában magával)
16/52 anonim válasza:
Dehogynem. Először mélyen megpróbálnék magamba nézni, hogy hol és mit szúrtam el ennyire.
Aztán megpróbálnék beszélgetni vele.
17/52 anonim válasza:
Azért szerintem mindenki csúnyán nézne! FŐleg, ha barátja is van...
18/52 A kérdező kommentje:
De édeshármasban gondoltam.
2013. jan. 15. 14:26
19/52 anonim válasza:
modjuk én nem csináltam ilyeneket 17évesen... de azt mondanám, hogy kísérletezik csak....
20/52 anonim válasza:
Mondjuk így terhes nem lesz ;)
Ugyanakkor az a kérdés merül fel bennem ,te honnan szereztél erről tudomást? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!