Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 17 éves lányotokról kiderülne, h nemi életet él a barátjával és azon belül is az análszexnek hódol?
Kétágú műfarok.
Amúgy nem tudom mi történt, sok jó nem, ki van kapcsolva, olajat meg nem öntök a tűzre.
Kérdező (#35) azért szerintem egy vibri nem tartozik az űbergáz dolgok közé, akkor se, ha kétágú:) - lehet, 20 éve még az volt, most ezerszámra kínálják még a Vaterán is:) Anyuci meg nem hinném, hogy magától eljutna ebből az édeshármas gondolatáig...
Lásd be, az sokkal gázabb lett volna, ha egy ilyen akció közben benyit...
A barátnőd anyukája tényleg hülye, ha a vibrin kiakad, kb. minden második nőnek/tininek van.
Ráadásul ha nincs is, akkor is maszturbál, teljesen mindegy, hogy a kis kezecskéjével vagy sem :)
Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!! Remélem semmi gáz.
A tinik azért van análoznak, mert úgy hiszik ez fogamzásgátlás egy módja... ez komoly!
Úgy gondolom, hogy egy felnőtt 18 év feletti sokéves kapcsolattal és szexuális kultúrával a háta mögött análozzon, ne pedig egy kis csitri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!