Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félek attól, hogy mások mit...

Félek attól, hogy mások mit fognak szólni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Félévkor szeretnék iskolát váltani, egy "elit" gimiből mennék egy közepesbe. Ezt nem részletezném. Szóval nagyon félek, hogy a mostani és ált. iskolai tanáraim/osztálytársaim mit fognak szólni. Sokan már nyolcadikban le akartak beszélni erről az iskoláról. Nem akarom bevallani, hogy nekik volt igazuk...

Mit tegyek? Örökké nem tarthatom titokban. :/

2013. jan. 12. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez úgyis kifog derülni, úgyhogy ne rágódj rajta. Tudom könnyű mondani, de ne foglalkozz azzal mit mondanak. ha akarják úgyis a szájukra veszik az embert vagy ezért vagy másért.
2013. jan. 12. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:

szia !

elöször is mért akarsz sulit váltani ? nagyon rossz lett a félévid ? nem érzed jól magad ? mi az oka ? mert az ok is sokat számíthat .

a szüleid már tudják vagy ezt még csak te döntötted el magadban ?

másodszor - a mostani oszt.társaid , ha tudják mi az oka (ehez kéne tényleg tudni az okot , mert csak úgy lehet fel állítani alternatívát , hogy mit reagálnánal) , akkor ha normálisak csak vállat vonnak ha menni akar , hadd menjen alapon, a mostani tanáraid dettó .

a volt osztálytársaid meg tanáraid , pedig mit szólhatnának bele , te döntésed , a te életed . már nem vagy a diákjuk/oszt.társuk . tehát suerintem ezen nem kéne paráznod .

2013. jan. 12. 12:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha érdekel az ok dobj egy privit és leírom :)

2013. jan. 12. 13:01
 4/8 anonim válasza:
100%

Az ált.iskolai osztálytársaknak és tanároknak mi koze van hozzá?

Mindeki hozhat rossz dontéseket.

Szerintem ne rejtegesd, se semmi, annál cikibb lesz ha kiderul. Inkább emelt fovel tedd meg!

Sok sikert.

2013. jan. 12. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha félsz a véleményüktől, és nem akarod hallgatni "Én megmondtam" találj ki egy elfogadható indokot. Ha az érintett személyeknek nincs belelátása egy "elit" gimibe ott vannak a sztereotípiák. (Nem azt mondom igazak, hanem csak, hogy remekül lehet rájuk fogni dolgokat) pl.: Sznob elkényeztetett banda volt az osztályod Ha pedig az új suli színvonala a baj? Ez volt közel. Ne azért szenvedj, mert zavar mások véleménye. De ha nem a terheléssel van bajod, és a közösség is tetszik, megérheti megoldani a problémát ami miatt elszeretnél menni.
2013. jan. 12. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A hugom ugyanebben a szituban van eppen.

Ha minden jol megy akkor mar a felevet az uj suliban kezdi.

Nala az jatszott be, hogy a matek es a kemai tanar szivatta, de nem is kicsit...

Ki lettek kerve a dolgozatai es független tanarral ertekelve, erdekes modon a független tanar azt mondta, hogy legalabb 4-esek a dolgozatai, amire a sulis tanarai 1-2-est adtak... Es az igazgato meg igy is a tanarokat vedi...

Ö 6 osztalyos gimiben kezdett es most 9-es, en mondjuk sokkal jobban örülök neki, hogy atmegy egy masik suliba meg ha az gyengebb is, mert ez mar szenvedes amit a kicsilany atel :(

Az uj suliban is vannak ismerösei igy könyebb lesz neki beilleszkedni. Egyebkent en is abba a suliba jartam ahova a hugi most atmegy es azon a szakon amire megy jo tanarok vannak es szinvonalas is!

Neked is csak ugyanazt tudom mondani amit a hugomnak

Ne azzal foglalkozz, hogy masok mit gondolnak rolad, hanem sajat magad legyen a legfontosabb! Az hogy neked mi a jo es hogy magadbol a legtöbbet hozd ki!

Te legalabb megprobaltad az elit gimit es ha nem sikerült akkor mi van?...

Masokban meg annyi sem volt, hogy megprobaljak! Kishitüek tömege... Ne foglalkozz velük!

Te igenis kihoztad magadbol a legtöbbet es nem vagy gyava beismerni, hogy ennyit birtal!

Altalaban megismerni a sajat korlatainkat sokkal nagyobb dicsöseg, mint elraktarozni magunkban, hogy nem is vagyunk kepesek valamire!!!!

2013. jan. 12. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég annyit mondani: "igen, igazatok volt, nem éreztem jól magam abban a suliban. Beláttam, hogy tévedtem, amikor oda jelentkeztem, de most megpróbálom helyrehozni a hibát, így átjöttem ide." A mondás minden csoda három napig tart. Pár nap múlva a kutya se foglalkozik a dologgal, hidd el!
2013. jan. 15. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"Beláttam, hogy tévedtem?" Nem is tudhattad előre, kár magyarázkodnod. Nem jött be, válts. Ne kínozd magad és ne hallgass másokra (ne mindig). Nem is értem eleve miért akart lebeszélni róla bárki is. Most nem jött be, örülhet. Lehet tudat alatt ezek a károgó madarak befolyásoltak, hogy úgy sem jön össze és elhitted.

Egy életed van, a középiskola nagyon meghatározó benne. Érezd jól magad, de tanulj is, szeress suliba járni. Tedd és mondd, ha váltani akarsz...

2013. jan. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!