Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem vittem oviba, nem fognak...

Nem vittem oviba, nem fognak szólni?

Figyelt kérdés
Ne vittem oviba a szerelmemet :-) Ezen a héten van szabink és szeretnénk ha velünk lenne ,játszóház,kirándulás,stb .De az oviba nem szóltam ,ma szeretnék ezért nem fognak beszólni a vezetők????Ti voltatok már így ???????

2012. nov. 28. 07:24
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ha a kajapénz ki van fizetve nem szólnak, örülnek ha egyel kevesebb. Nálunk azért szólnak csak ha csengetni kell a lóvét valamiért :D
2012. nov. 28. 07:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minimum be kell telefonálni hogy mettől meddig nem viszem, mert azokra a napokra kihúzzák étkezésből.

Nálunk úgy van hogy előző nap 10ig kell szólni hogy nem megy, mert akkor edják le másnapra az ebéd rendelést.Tehát ha nem szólok hétfőn 10ig hogy kedden nem megy, hiába nem viszem akkor is ki kell fizetnem az aznapi ebédet.

2012. nov. 28. 07:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm szépen .Minden be van fizetve ,most jöttem az ovibol huuu megúsztam nincs gáz.
2012. nov. 28. 08:02
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképp telefonálj be. Ők is szeretik a gyermeked, aggódnak érte, hogy jól van-e.
2012. nov. 28. 08:04
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem probléma, hogy nem vitted, de azért szólj be, mert illik, illetve hogy lemondják a kaját, így nem kell pár napot fizetned. Aztán ha viszed, akkor leigazolod. Nálunk ez így működik.
2012. nov. 28. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Most miért kell belekötni abba, hogy hogyan írta le a gyerekét? Nevetőjelet tett mögé nem? Azért nem semmi, ha valaki már ilyenbe is beleköt. Úgy hívja, ahogy akarja, nem ez volt a kérdés.
2012. nov. 28. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szólni kell, ugyanis nem tudhatják, hogy nem betegség miatt van e otthon. Simán kérhetnek tőletek egészséges igazolást mikor mentek először.

Nem tudom mennyi idős, de jelenleg 5 éves kortól tanköteles egy gyerek, és akkor már komolyabban veszik a hiányzásokat is.

2012. nov. 28. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a szülőin azt mondták, hogy el lehet hozni a gyerkőcöt egy-két hétre az oviból, hogy mamázzon, szülőkkel legyen, csak szólni kell bent.
2012. nov. 28. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült nincs semmi baj.Ő mindig is az Én szerelmem lesz úgy mint a másik gyerekem és akit most fogok szülni.Kivagyok akadva.Szeretem a családom és ilyet,hogy PEDOFIL nem tudom ez egy kicsit erős volt.
2012. nov. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!