Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves fiatok vagy lányotok...

10 éves fiatok vagy lányotok használ már izzadsággátlót, vagy dezodort? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Az én fiam néha az apjáét használja, de most szeretne egy sajátot. Nem korai még fújkálnia magát? Az izzadsággátlót meg feleslegesnek tartom, mert nem izzadós egyáltalán. Nem jól gondolom?
2009. aug. 28. 07:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szintén 9 éves korom óta használom, akkor még csak néha, most már rendszeresen.

12/L

2009. szept. 1. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Hát én 13 éves vagyok, és utána néztem ezeknek a dolgoknak, mert én is szerettem volna, de aztán elrettentem. Ami van az ilyen márkás ne nem márkás összetevő a dezodorokba borzalmas. PL.: AZ ALUMÍNIUM azért van ilyen sok rákos fiatal mert az lerakódik és nem tudja a szervezetünk eltávolítani. ÉN SZERINTEM NE VEGYÉL NEKI HA JÓT AKARSZ
2009. szept. 6. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Vegyél neki nyugodtan, csak izzadásgátlósat ne...
2009. szept. 16. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:
az izzadságszag információt közvetít. konzum illatú emberek= a cégek üzenetei érvényesülnek, és nem az egyén jellegzetes, feromonokkal és minden egyébbel teli szaga, amit nem tudom megfigyeltétek-e, de nem túl tömény formában még kellemesnek is érezhetsz magadon illetve a másikon. szerintem egy hozzá hasonló kis csimasz (már bocs :)) még BŐVEN nem izzadságszagú.
2009. nov. 3. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:

A sulinkban lassan már a 2-os deoval fog rohangálni.

Amikor a 4-es tangába jön el edzére és a 8-oson nincs tanga.

Egyébként az, h izzadásgátlót használ nem baj 10 évesen. Én bíromm az olyan kissrácokat akik olyanok mint a 8-osok csak kicsibe és aranyosabbak. A kiscsajokat is bírom ameik ugyan abba a csőnaciba vonul ami nekem van 7-ként. Ebből látszik, h azért még nem olyan nagy a korkülönbség.

De a tanga az már kivágja a biztosítékot.

13/l

2009. nov. 6. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha még nem izzad, akkor felesleges. 10 évesen még miért akar olyan férfias lenni? Én maximum semlegeset vennék neki, mert még semmi értelme nincsen, hogy büdös (sztem) vacakokkal fújja magát. Nem lesz semmivel jobb vagy menőbb, ha férfias szaga van. Még a 14-15 évesek is csak semleges dezodort használnak. Szerintem csak fel akar vágni. 13/L
2010. jan. 7. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
én először 12 és fél évesen használtam, de akkor is anyuék erőltették rám. ha még nem izzad, akk minek. csak kidobod a pénzt az ablakon. igaza van az előzőnek: csak fel akar vágni. majdnem 14 éves lány
2010. jan. 12. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:

A kissrácok hamar fel akarnak nőni.

El kell mondani neki, hogy még nem kapcsoltak be a hormonjai és, hogy 12 évesen majd kaphat már.

Nem szabad hagyni, hogy arra hivatkozzon, hogy a barátai is használnak.Ez még korai neki.13/L

2010. aug. 22. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!