10 éves fiatok vagy lányotok használ már izzadsággátlót, vagy dezodort? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Az én fiam néha az apjáét használja, de most szeretne egy sajátot. Nem korai még fújkálnia magát? Az izzadsággátlót meg feleslegesnek tartom, mert nem izzadós egyáltalán. Nem jól gondolom?2009. aug. 28. 07:21
1/18 anonim válasza:
Nekem az unakhugom 10 éves, de még nem jutott az eszébe, hogy ilyet használjon. Szerintem nagyon korai még. Amugy se egészségesek az ilyen desodorok. Ha tényleg ilyet szeretne venni, akkor menjetek el a gyogyszertárba és ott vegyetek illatmenteset. Az annyira nem káros
2/18 anonim válasza:
Mi először jó illatú és olcsó spray-ket kaptunk nővéremmel, pl. Fa :) Utána meg Nivea golyóst használtam, aminek olyan kellemesen semleges volt az illata. Szerintem valamit kaphat nyugodtan :)
3/18 anonim válasza:
A fiamnak van,egy nem túl agresszívat vettem neki,mert edzésre jár,de nagyon ritkán használja.Szerintem nem árt neki,és valószínű nem is fogja naponta használni.
4/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vehetsz neki valami semleges, nem túl erős illatút. Főleg, ha pl edzésre is jár (inkább, minthogy magának szerezzen be valami pacsulit).
Aztán apája megejthet egy-két megjegyzést, hogy ne vigye túlzásba, mert az gáz.
5/18 anonim válasza:
Vegyél neki! Én 9 évesen kaptam, mert nagyon szerettem volna "nagylány lenni" akki dezodorozik reggelente. Aztán 2x használtam és kész. Többet nem is :D Azóta már persze használom rendesen, de akkor csak "kiváncsi voltam mmilyen lehet" 14/L
6/18 anonim válasza:
Én 11 éves fiú vagyok és AXE-ot használok, sikerem van, mert a csajok velem vannak! Szerintem nem nagy dolog, nem cigi, nem pia :)
7/18 anonim válasza:
Szerintem ha nem izzadós, akkor fölösleges. Én lány vagyok, és 12 éves korom körül kezdtem dezodort használni. Meg volt gyerekkölnim is, nem tudom, van-e fiúknak is ilyen, de ha igen, szerintem olyat vegyél neki!
8/18 anonim válasza:
9 éves krom óta használok, mert elég korán érő vagyok!
12/L
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Szerintem nem sokára veszünk egyet. A semleges illatú azért nem lenne túl jó mert pont hogy az teszik neki hogy olyan férfias illata van.
2009. aug. 28. 16:12
10/18 anonim válasza:
Hát ha nem izzad akkor minek izzadásgátló ? Sprayt is használhat szerintem nyugodtan.. :) Amúgy én már használtam 10évesen mert izzadós voltam ahogy most is sajnos,de ha sportol és akkor megizzad akkor nyugodtan vegyél neki mert jó az tesi után is majd :) meg az se jó ha pl egy gyereknek büdös izzadság szaga van aztán megszólják a tanárok tesi után,nálunk volt ilyen nem egyszer..15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!