Erről mit gondoljak?
A 16 éves lányom cigizik.Ő azt mondja, hogy nem rendszeresen, csak néha bulikban elszív 1-1 szálat.
Tegyük fel, hogy hiszek neki.Nem jár el minden hétvégén bulizni,nagyjából 3 havonta egyszer.Ha igazat mond és csak akkor cigizik, rá lehet így szokni?Nem szeretném, hogy a lányom dohányozzon.
Mit tegyek, mit mondjak Neki?
Szerintem nevetséges,hogy tinik adnak megint nevelési tanácsot.
Ültesd le beszélj vele menny káros,hogy büdös lesz,hogy árt magának,beszélhetsz vele a túlzott ital fogyasztásról is.Sokat beszéljetek,már nevelni úgysem lehet azt eddig kellett,de szerintem jól csinálod abból is látszik,hogy nem engeded túl sűrűn bulizni a gyereket 16 évesen.
Én kiskorom óta abban nőttem fel, hogy a dohányzás káros, se anya, sem apa nem dohányzik, sőt nagypapa cigi miatt halt meg. Mégis 17 évesen bulikban elkezdtem cigizni, pedig gyerekkorom óta beszélgettek erről szerető szüleim. (ezt az 1. válaszadó kioktató válaszára írtam). A lényeg: 30éves koromig, amíg terhes nem lettem MINDEN BULUBAN cigiztem. + néha munkahelyen, ha a kiboruiltam. A lényeg:nem szoktam rá. 8 éve nem szívtam egy szálat sem. Ha valóban csak buliban szívja, én nem paráznék, persze beszélnék róla, milyen fájdalmas egy tüdőrákban meghalni, szinte megfulladni.....Elmondani, a rászokás mit jelent: betség, krákogó, slejm köpködő felnőtt. Biztos van a közelben ráncos bőrű, sárga fogú 40-es nő,mutasd csak meg neki. kiadás: 30 000 ft havonta = évi 1 tengerparti családi nyaralás ára.
38 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!