Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoljak erről a srácról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak erről a srácról?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek tetszem és ő is nekem.Én szívesen elhívnám valahova,mert szerintem ő elég félénk és nem merne lépni.Csak az a baj, hogy sokan mondták már róla, hogy nagyon bunkó,beképzelt és sokat gondol magáról,amivel én eddig is tisztában voltam.Lekezelő másokkal szemben, de velem soha nem viselkedett így.(nem elfogultságból mondom)Velem szemben, inkább félénk,mint bunkó.Nem tudom, hogy mit gondoljak róla?Induljak ki abból amit mások mondanak róla és amiben tényleg van igazság, vagy induljak ki abból, ahogyan velem viselkedett?
2012. ápr. 22. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Alap,hogy azzal kell foglalkozni ahogy veled bánik...
2012. ápr. 22. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha te is tetszel neki akkor lényegtelen hogy milyen... veled rendes lesz, és te is tudod majd a jó felé vinni másokkal szemben... Ha most az a kérdés hogy járjatok-e akkor szerintem igen.
2012. ápr. 22. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy a mások esetleg csak az ellenlábasai és nem egészen úgy festik le a képet ahogy az van...

Szerintem abból indulj ki ahogy veled viselkedik, végül is ti ketten lesztek(ha lesztek) kapcsolatban :)

2012. ápr. 22. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért bunkó a srác? Miket csinál? Vagy épp miért félénk? Netán csúnya? Lehet valami lelki problémái vannak.
2012. ápr. 22. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen!Én is gondoltam már arra, hogy csak azért mondanak róla ilyeneket,mert nem kedvelik őt, de sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy van benne igazság.

Nem!Nem csúnya.

Miket csinál?A barátaival és azokkal akiket kedvel/szeret teljesen normális, aztán ott van a többi ember.Mintha így semmibe venné őket.Nem tudom, hogy vannak-e lelki problémái, annyira (még) nem ismerem.

2012. ápr. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!