Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti ezt megengednétek...

Anyukák! Ti ezt megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
14 éves és könyörög, hogy 15.-ik születésnapjára orrpiercinget csináltathasson. Karikát akar majd beletenni. Én nem vagyok odáig érte, mert mit szólnának az iskolába. Köszönöm válaszaitokat! 39/N

2012. dec. 28. 14:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Azért utolsó ez nem így működik,ha rendesen nevelték a gyereket akkor nem lesz elzüllőt 19 évesen csak mert nem engedtek meg neki piercinget meg más idiótaságot pl 14-15 évesen az ivást,bulizást.Régen rossz,és nem sok értelemre érettségre utal ha valaki 19 évesen züllött életet él csak mert a szülei szigorúak voltak.Pont azért van annyi 13-15 évesen bulizgató,részeg,cigiző,drogozó,ribi,elzüllött tini mert sok szülő azt hiszi ha mindent megenged és nem nevel az a helyes.
2012. dec. 29. 15:16
 22/29 A kérdező kommentje:
Ő biztos, hogy nem csinálná meg magának, fél a tűtől. Nem merné kiszúrni magának.
2012. dec. 29. 15:30
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha megengeded a legrosszabb, ami történhet, hogy szólnak érte a suliban. Hát akkor meg majd kiveszi, ennyi!
2012. dec. 29. 16:58
 24/29 anonim ***** válasza:
nem engedném meg. Ha elég pénze lesz, és még mindig akarja, akkor csinálja, de én nem fogom ebben támogatni...
2012. dec. 29. 20:48
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem simán engedd meg. Én is 15 voltam mikor csináltattam a nyelvembe, és kb. 18 évesen kiszedtem. Inkább most, mint hogy 18 évesen, amikor lehet már nem kéne, mert akkor tényleg számít ha munkát keres vagy ilyesmi. És szerintem megunja, egy egyszerű karika meg nem a világ, ugyanolyan mint egy fülbevaló, durvábbakat is megengednek, és tényleg nyoma se marad.
2012. dec. 30. 00:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Bár nekem nincs még gyerekem (20 éves vagyok) de biztos hogy nem engedném meg neki. Minden normális iskolában szolnak ezért, vagy ha a házirendbe nem is ütközik de sok tanár biztos nem állná meg szó nélkül.
2012. dec. 30. 15:56
 27/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Köss vele kompromisszumot: engedd meg, de csak akkor, ha egy pici kis valamit tetet bele és nem ilyen karikát. (ez tényleg olyan, mint a marháknak szokott lenni) Viszont lehet nagyon diszkréteket is kapni, válasszon olyant. Menj el vele és döntsetek együtt. Ez egy anya-lánya programnak is jó lehet és mindenkinek a vágya teljesül. Na?

Egy középiskolai tanár és két gyermekes anyuka :)

2012. dec. 30. 19:34
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem engedném meg neki, tuti!!!!
2013. jan. 2. 20:23
 29/29 anonim válasza:

Nekem 16 évesen lett köldökpiercingem, ami nem feltűnő, csak nyáron látszik, és azért lett, mert nagyon tetszett nekem. 19 évesen csináltattam orrpiercinget, de csak kis fehér követ, ami most még csinos és kiemeli az arcom (mondhatni egyensúlyba billenti, egy kis anyajegy a bal arcomon és egy piercing a jobbon most megfelelő), de ez addig divat, míg egyetemre járok, mert amint elkezdek dolgozni, 90%, hogy ki kell vennem (tanár leszek, és nem igazán engedélyezett, báááár az én tanáromnak is volt).

Szerintem engedd meg neki, ha balhé lesz belőle majd kiveszi és legalább megvolt az öröme, kicsit felvághatott a többiek előtt. Köldökpiercing esetleg jobban szóba jöhetne, amiatt senkit sem tilthatnak ki óráról, csak ha az arcába rakatja.

2013. jan. 23. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!