Anyukák! Ti ezt megengednétek a lányotoknak?
Kedves Kérdező
Köss vele kompromisszumot: engedd meg, de csak akkor, ha egy pici kis valamit tetet bele és nem ilyen karikát. (ez tényleg olyan, mint a marháknak szokott lenni) Viszont lehet nagyon diszkréteket is kapni, válasszon olyant. Menj el vele és döntsetek együtt. Ez egy anya-lánya programnak is jó lehet és mindenkinek a vágya teljesül. Na?
Egy középiskolai tanár és két gyermekes anyuka :)
Nekem 16 évesen lett köldökpiercingem, ami nem feltűnő, csak nyáron látszik, és azért lett, mert nagyon tetszett nekem. 19 évesen csináltattam orrpiercinget, de csak kis fehér követ, ami most még csinos és kiemeli az arcom (mondhatni egyensúlyba billenti, egy kis anyajegy a bal arcomon és egy piercing a jobbon most megfelelő), de ez addig divat, míg egyetemre járok, mert amint elkezdek dolgozni, 90%, hogy ki kell vennem (tanár leszek, és nem igazán engedélyezett, báááár az én tanáromnak is volt).
Szerintem engedd meg neki, ha balhé lesz belőle majd kiveszi és legalább megvolt az öröme, kicsit felvághatott a többiek előtt. Köldökpiercing esetleg jobban szóba jöhetne, amiatt senkit sem tilthatnak ki óráról, csak ha az arcába rakatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!