Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti ezt megengednétek...

Anyukák! Ti ezt megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
14 éves és könyörög, hogy 15.-ik születésnapjára orrpiercinget csináltathasson. Karikát akar majd beletenni. Én nem vagyok odáig érte, mert mit szólnának az iskolába. Köszönöm válaszaitokat! 39/N

2012. dec. 28. 14:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%

Gyönyörű lesz a karikával az orrában....mint a bikáknak!!

Karikát nem engednék, nekemis is volt de csak egy kis kő.

2012. dec. 28. 16:17
 12/29 A kérdező kommentje:
Ilyet szeretne: [link]
2012. dec. 28. 16:48
 13/29 anonim ***** válasza:
30%
Én tuti elgondolkodnék rajta hogy minden rendben van e vele....ez minden csak nem szép. Sztem gusztustalan és nem egy lányhoz való.
2012. dec. 28. 17:05
 14/29 anonim ***** válasza:

Én most lettem 15 éves december elején, és apám már a nyáron megengedte volna a piercinget, de akármennyire is hívogató volt a gondolat,most még várok minimum 1 évet..

Én sem engedném meg a 14 éves gyerekemnek maximum 16 éves korában..

2012. dec. 28. 17:38
 15/29 anonim ***** válasza:
29%
én megengedném,most fiatal ha nem tetszik neki mégse akk kiveszi
2012. dec. 28. 17:41
 16/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem mert nagyon ronda!

Az ajka alá megengedném:)

2012. dec. 28. 17:49
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sem engedték ennyi idősen. Mivel szalonba nem csinálták meg szülői engedély nélkül, átszúrattam a számat egyik haverommal. Anyámék 3 napig nem szóltak hozzám, aztán látták, hogy nem lettem tőle se bűnöző, se drogos, megbékéltek. Pedig én egy elég szófogadó gyerek voltam, de nagyon akartam. Ha akkor, anyu azt mondja, hogy legyen inkább az orrodba, akkor steril körülmények között egy szalonba lett volna megcsináltatva egy mégsem olyan szörnyű helyre, mint az ajak. Most már anyuka vagyok, tanultam a saját esetemből. Kompromisszumot kell kötni, egy orrpiercing nem olyan borzalmas, ha annyira nem tetszik a karika, megmondod neki, hogy csak kő lehet. Bár akkor meg úgy járnál, mint barátnőm anyukája. Suliba menet kicserélte karikára, hazafelé visszacserélte a kőre. Nevetséges.
2012. dec. 28. 18:40
 18/29 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy az iskolába megengedik-e, mert ha igen akkor oké, de ha nem akkor kirakhatják órákról stb. amíg ki nem szedi...és mivel eléggé fájdalmas a szúrás nem éri meg kivenni... inkább a vakációban.
2012. dec. 28. 22:23
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, 15 éves lányom nemrégen kapott szájpiercinget.
2012. dec. 29. 13:47
 20/29 anonim válasza:
57%

Ha nem engeded meg, megoldja egyedül, ha nagyon kell... Ki lehet azt fúrni egyedül is sterilizálatlan biztosítótűvel.

Van egy barátnőm, soha semmit nem engedtek neki, mindent titokban csinált, ami sokkal veszélyesebb, most 19 éves, nyáron elköltözött és totál züllött életet él, most, hogy megteheti. Persze nem tudom, nálatok mi a helyzet, de a nem megengedésnek is van némi veszélye.

2012. dec. 29. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!