Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, számotokra mikor...

Kamaszok, számotokra mikor idegesítő az, akivel beszélgettek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 18:59
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha ostoba, ha ordítva beszél, és ha beleszól a mondandómba. Az is idegesítő, ha sokszor mondja el ugyanazt, vagy ha nem veszi észre, hogy nem akarok vele beszélgetni.
2012. dec. 27. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sablonos bókok ezreit árasztja felém, ha nem veszi észre hogy butaságokat beszél, ha teljesen más az álláspontunk és nagyon makacs, ha beszéd közben nagyon közel jön hozzám...
2012. dec. 27. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha buta, mint a föld. Semmi értelmes mondanivalója, független gondolata, önálló véleménye nincsen.

Ha nem veszi észre magát, ha unalmas.

Ha minduntalan ugyanazt ismételgeti, vagy olyan témát erőltet, amit nem szeretek/nem értek/nem érdekel.

Erőszakoskodik, nem érti meg, hogy a nem, az nem. És akkor sem mondok el valamit, ha folyton nyúzza a fülemet, hogy de naaaa, légyszi, snkinek nem mondom el.

2012. dec. 27. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:

amikor hülyeségekrõl tud beszélgetni csak és egyszerûen buta.

amikor olyan témát fejteget és véleményez, amihez egyáltalán nincs köze, vagy nem élte át, nem ért hozzá.

amikor nem veszi észre hogy a téma egyáltalán nem fekszik nekem.

ha túl rossz a humorérzéke és õ azt hiszi vicces

ha nem képes elfogadni, hogy más a nézõpontom valamivel kapcsolatban.

de a legrosszabb, amire nagyon magamba szoktam fordulni, ha faggat és olyat akar kiszedni belõlem amit ugyse mondok el.

2012. dec. 28. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
ha köpködve beszél és hülyeséget,meg közben ordibál
2012. dec. 28. 18:03
 6/6 Kameko-san ***** válasza:

- Ha hülyeségeket beszél.

- Ha nekem beszél ki másokat.

- Ha olyan témákról faggat, amiről már előzőleg hatszor elmondtam, hogy nem mondom meg

- Ha sokat káromkodik (oktalanul)

- Ha ordítozik

2012. dec. 31. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!