Nálatok mi a helyzet?
Arról lenne szó, hogy utálom a mamám. Ti családotokban előfordul, hogy három generáció van egy házba?
Én kikészülok, most kezdtem a gimit, tanulni sem tudok tőle mert tiszta elmebeteg. Állandóan ordít, meg ha valami úgy van ami nem tetszik neki, akkor le fogyatékosozik,hogy baj van az agyammal. Kb mintha egy kutyával beszélne. Komolyan mondom azt sem bánnám, ha már meghalna. Tudom, hogy kocsogség ilyet mondani, de már kibírhatatlan.
Ha volt nálatok ilyen helyzet, ahol elviselhetetlen a nagymama, ti hogy oldottátok meg? Mi most koltozésen gondolkodunk, de nem nagyon van pénz, mert elváltak a szüleim és anyának kéne eltartania.
Ha ordít, hangosan bekapcsolom a zenét.
Anyukám sajnálom, mert vele is kotekedik mindig. Három és fél év múlva megyek egyetemre, az az álmom , hogy anyát eltudjam vinni innen. Ez a elmebeteg meg maradjon csak egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!