Nálatok is hasonló a helyzet 22 hónapos?
Figyelt kérdés
Csak szeretném tudni hogy másnál is nem egyszerű gyereket nevelni ebben a korban. Nagyon le fáradok a fiam mellett, mert egész nap ugrabugrál, nézni kell mindig mit csinál mert csak a megtiltott dolgok kötik le, na jó azért le ül játszani,de egész nap mondom neki mit nem szabad és mindig azt csinálja!!!!!!!! Ez természetes? Ez elmúlik, amugy értelmes nagyon .2012. nov. 25. 13:01
1/5 anonim válasza:
4 hónappal fiatalabb az enyém a Tiédnél, és ugyanolyan mint a Te fiad. Kb 1 hónapja kezdte az "őrületet", reménykedtem, hogy hamarosan elmúlik, de ezekszerint még 4 hónapig tuti tartani fog.
Kitartás.
2/5 anonim válasza:
Az enyém 23 hónapos,amióta bölcsis már jobb a helyzet,de ugyan ezt csinálja mint a te fiad!
3/5 anonim válasza:
Fiam 21 hónapos, és hónapokkal ezelőtt kb. 2 hét alatt átlendítettem ezeken a dolgokon.
4/5 anonim válasza:
22 hónapos a fiam, és dettó. De idővel jobb lesz, most minden nagyon érdekli őket, mindent megszakértenek, mindent ki akarnak próbálni és minél jobban tiltasz valamit annál rosszabb lesz.
Kitartás, én már a második gyerekkel csinálom, pár hónap múlva jobb lesz a helyzet.
5/5 anonim válasza:
:):):)
Nekem ennyi idős ikerfiaim vannak. Szerinted? Néha másból sem állok, minthogy azt hajtogatom, ne csináljátok, nem szabad...idegölő. Pláne amikor a férjem csak hétvégén jön haza, mert hétköznap dolgozik vidéken...Nagyon lefáradok agyilag, de ennek egyszer úgyis vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!