Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám megoldani?

Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Jön hozzàm egy személy aki nagyon fontos számomra. Tavasszal. 2 hétre. Sajnos ez tőle is függ, hogy mikor tud jönni szóval nem úgy van, hogy akkor jön amikor nekem jó. De ugye nekem suli. Azt mondták az igazgatóságon, hogy szó se lehet róla , hogy 2 hétig nem megyek iskolába. Meg , hogy miért nem viszem oda? Hát könyörgöm nem azért jön, hogy ott üljön. Messziről jön ,nem a szomszèd városból. Hogyan tudnám elintézni? 2 hétig nem tudok betegséget színlelni. Mondjam meg a háziorvosomnak, hogy ez van..? Tényleg nagyon fontos lenne nekem. Bepótolnám az anyagot sőt még előre is elkérném,hogy apródonként, hogy ne utána egyszerre kelljen annyit pótolni. A szüleim megengedik.
2012. dec. 26. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a háziorvosoddal! Én is úgy szoktam, ha a gyerekeimmel hosszabb időre elutazunk.
2012. dec. 26. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Már megkérdezted az igazgatóságon? Az szopás, mert akkor úgy is tudni fogják, miért nem jársz suliba. Nem lehetne, hogy amég ott van az illető, addig első héten bejársz suliba, aztán 2. héten meg megbeszéled a a dokival? Így nem maradsz ki olyan sok mindenből és az utolsó hét teljesen a tiétek.
2012. dec. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!