Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám a fiammal ezt...

Hogyan tudnám a fiammal ezt megbeszélni?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy mostanában a fiam egyre szégyenlősebb lett. Ő most 14 éves, és észre vettem, hogy fürdés után mindig "bemenekül" a szobájába. Tudom, hogy 14 éves korban fejlődik egy fiú teste a legtöbbet, és arra gondoltam, hogy talán azért szégyenlős mert nincs megelégedve a méreteivel. Annyira kíváncsi lettem, hogy tegnap éjszaka a szobájában amikor aludt olyan 12 óra körül megnéztem hogy mekkora neki a hímvesszője. Már bánom mert ez nem szép dolog, de érdekelt. És szegénynek tényleg kicsi volt. Hogy tudnám vele megbeszélni?
2011. nov. 27. 17:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
úristen:D:D:D
2011. nov. 27. 17:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
tiszta family guy. egyébként meg itt a tavasz, dagad a f*đz:D
2011. nov. 27. 17:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mekkora egy 14 éves gyerek hímvesszője,de kezd azzal,hogy leülteted beszélgetni egy kicsit,hogy észrevetted,hogy mostanában fürdés után beszalad a szobájába és nincs-e valami baj... De azt ne áruld el neki hogy meglested és tudod,hogy esetleg azzal van problémája.
2011. nov. 27. 18:01
 4/19 A kérdező kommentje:
légyszi értelmes válaszokat!
2011. nov. 27. 18:01
 5/19 A kérdező kommentje:
az utolsónak köszönöm. lehet hogy ez lenne a helyes...de nemtudom. meg fog neki nőni? mert nekem 14 évesen már jóval nagyobb volt. Bár már nem annyira emlékszek rá.
2011. nov. 27. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan nem vagy normális...
2011. nov. 27. 18:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
ÚÚÚRISTEN!!! Monnd h ezt csak viccnek szántad?! mit mondtál volna neki ha felkel és azt látja h te éppen a fütykösét hesszelgeted? és ha mondjuk éppen önkielégít minden este és azért siet a szobájába? ponnt az ilyen kiváncsiskodó tetteiddel fogod elcseszni a bizalmát...
2011. nov. 27. 18:32
 8/19 zkriszti3 ***** válasza:
100%

Nem hiszem el ,hogy szülő ilyent tesz és még világgá is kürtöli.

Nem fontos a méret főleg nem ebben a korban.A fejlődésnek nincs vége. Szülőként azt javasolom kérdezd meg mi bántja miért menekül,talán megbeszélhetnétek,vagy a barátaival ha veled nem megy neki. Érzékeny kor óvatos legyél.

2011. nov. 27. 18:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
tényleg tiszta family guy :). Mondjuk ott Peter nézi meg Chris farkát és Chrisnek van nagyobb. Utána meg elmennek vadászni és vesznek puskákat. Chris meg elijeszt egy medvét és megmenti Petert :).
2011. nov. 27. 18:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

: D Na ez szép... Még jó hogy nem ébredt fel, de ez akkor is... Jujj... Mondjuk nem értem, hogy nem lehet rá megébredni ha az ember nadrágjába matatnak... Jujj : D

14L

2011. nov. 27. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!