Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám a fiammal ezt...

Hogyan tudnám a fiammal ezt megbeszélni?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy mostanában a fiam egyre szégyenlősebb lett. Ő most 14 éves, és észre vettem, hogy fürdés után mindig "bemenekül" a szobájába. Tudom, hogy 14 éves korban fejlődik egy fiú teste a legtöbbet, és arra gondoltam, hogy talán azért szégyenlős mert nincs megelégedve a méreteivel. Annyira kíváncsi lettem, hogy tegnap éjszaka a szobájában amikor aludt olyan 12 óra körül megnéztem hogy mekkora neki a hímvesszője. Már bánom mert ez nem szép dolog, de érdekelt. És szegénynek tényleg kicsi volt. Hogy tudnám vele megbeszélni?
2011. nov. 27. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
csak mondom pisilni jó a kicsi, erekciónál meg mindenkinél egyénre szabott. MMint én is ilyen vagyok, alapból nem nagy, mikor áll viszont elég nagy...
2011. nov. 27. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ez rohadt jóóó xDDD
2011. nov. 27. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Én nagyon remélem, hogy kamu a kérdés, mert ennyire megsérteni a saját fiadnak az intim szféráját véleményem szerint már abúzus számba megy! Nem "nem szép dolog", hanem ABÚZUS!

Emellett a méret ezek szerint neked fontos annyira, hogy rivalizálsz a fiaddal. Tényleg remélem, hogy kamu az egész!!!

2011. nov. 27. 19:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj!Nagyon vigyázz, hogy a srác meg ne tudja, mit csináltál!Elképesztő, megalázó.Nem is értem, mi vehet erre egy szülőt. Nem a te dolgod a gyereked méreteivel így foglalkozni.Mit szólnál, ha ő is megnézné a tiedet éjszaka? Csak úgy összehasonlításként.Fürdés után bemegy a szobájába? Ez miért baj? 14 évesen joga van az intimitáshoz.
2011. nov. 27. 20:56
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Mi közöd ahhoz, hogy mekkora a fiad kukija? Teljesen természetes, hogy szégyenlős. Majd akkor beszélj vele ezekről a dolgokról, ha ő kérdez!
2011. nov. 28. 07:34
 16/19 anonim ***** válasza:

HÁT EZ KU*VA VICCES XDDDDDDDDDDDDDDDDD

de viccen kívül te BETEG VAGY! :D

semmiképpen ne monmd el neki h megnézted a pö**ét,mert tuti kiakadna !!!

és szerintem 14 évesen ez magánügye,hagyd rá változik még :D

14l

BEHALOOOOK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. nov. 28. 14:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Atyaég, Kérdező...
2011. nov. 29. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:
ne izguljatok, kamuzik...
2011. nov. 29. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez vicc :D
2011. dec. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!