Mit csináljak? Hogy tudnám meglátogatni?
A papám nagyon beteg és attól félek már nem él sokáig. Apukám az egyetlen aki feltudna vinni de neki soha nem jó.Az a baj,hogy nagyon messze lakik tőlem és egyedül nem tudok felmenni.
14/L
Miért nem tudsz egyedül? Busz,vonat meg a cím ahova menned kell. Nekem ilyesmi soha nem okozott problémát főleg ilyen fejlett technika mellett:D ,mint pl a google térkép. Nameg van szám ha eltévednék.
Vagy nem akarnak elengedni egyedül?
És anyukád,tesód,nagynéni,nagybácsi,unokatesó? Senki nem tud elkisérni?
És ha már így tudjátok,hogy papád ilyen beteg akkor már nem alap dolog,hogy meglátogatjátok? Ha már messze lakaik akkor néha.
Rendes dolog,hogy elakarsz menni,remélem eljutsz hozzá!15l
szerintem akkor anyukádnak kéne intézkedni...ha te nem tudsz apukádra nyomást gyakorolni akkor bízd rá ennek kiharcolását anyukádra!
a következő ötletem pedig a családsegítő...feltételezem ha segítséget kérnél valamilyen szociális intézménytől és azok apukádat vegzálnák emiatt akkor csak megjön a hajlandósága....sok sikert!
Engem egyszer tatám felhívott,hogy nagyon rosszul van és éhen fog halni(persze túlzott és tudtam,hogy nem olyan komoly),de 2,5 órámba telt,de eljutottam hozzá.
Addig nyafogj apudnak amíg nem visz el. Több ötletet már nem tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!