Kamaszok! Hány évesen szeretnétek gyereket?
Én mindenképpen szeretnék gyereket, legalább kettőt, de már hárommal is el tudom magam képzelni. 25-30 éves korom közt szeretnék szülni, mindenképpen úgy, hogy biztos hátterünk van. Tehát pl. albérletbe nem. Ha lány akkor Lili, Kata, Nikolett vagy Vanda lenne, ha fiú, akkor Marcell, Bence vagy Áron.
15/L
Azután szeretnék gyereket hogy befejeztem az iskolát és legalább 1,5-2 évet dolgoztam. Úgyhogy nagyjából 22-25 évesen. Egyke vagyok és utálok egyedül lenni ezért 2 vagy 3 gyereket szeretnék. Fiút is és lányt is. Igazából a fő hogy egészséges legyen,de talán először fiút.
Fiú nevek amik tetszenek: Nimród,Benedek(Beni),Szabolcs
Lány nevek: Elena,Nóra,Olívia,Anna
15/L
Én 24-26 körül szeretnék mire kijárom az egyetemet. Mindenképpen lányokat szeretnék. 3-at.
Külföldi nevek:
Emma
Emilya
Sally
Amy
Pru
Hope
Mabel
Kieri
Carly
Vanessa
Charlotte
Colette
Mekia
Janet
Magyar nevek:
Réka
Sára
Viktória
Beatrix
Vanda
Laura
Nóra
Dóra
Dorka
Dorottya
Zsanett
14L
Azért vannak itt érdekes kijelentések is.A kedvencem mindig az "önmegvalósítás" meg az "életcélom" és a "karrier".Rendesen elsüllyedünk ezekben és még sok más dologban,mint a mocsárban.Aztán csodálkozunk,ha megfulladunk.Azon nem gondolkozik el senki,hogy direkt ezt nyomják mindenhol(tv,rádió,újságok,internet),hogy NE szüljél gyereket,ne alapíts családot.Bulizzál,vásárolj,pasizz-csajozz rogyásig,szórd a pénzt és legyen menő kocsid meg zsíros állásod.Azért megnézném azokat az embereket akik ezt az életmodellt követik úgy 50-60 évesen.Amikorra teljesen kiszáradt,kiégett,kiüresedett az életük.Két lábon járó zombik már most is az emberek.Közben gyorsan pusztulunk elfelé mert az ázsiai,arab,afrikai,cigány népek meg szaporodnak nagyüzemben.Nem kell félreérteni.Nem azt mondom,hogy most mindenki szüljön 8-10 gyereket a "semmire".De azon nem ártana elgondolkozni,hogy mi az élet értelme.Minket is teremtettek.Nekünk tovább kell adni a teremtést.Én sem vagyok már kamasz,de remélem nem baj,hogy azért leírom a választ.22 éves vagyok és olyan 25-26 körül szeretném,hogy az első gyerekem megszülessen.Vidékre tervezek leköltözni és ott gazdálkodni,állatot tartani mielőtt valaki jönne azzal,hogy "karrier???!!".Gyereket csak akkor vállalnék,ha megtaláltam hozzá életem párját és elvettem feleségül.Nagy családot szeretnék én is,3-5 gyerek körül.De úgy is annyi lesz,amennyit Isten ad.
Nevek:Hunor György,Árpád vagy Atilla esetleg Ákos,Kristóf.
Lánynevek:Emese Mária,Dóra Margit de tetszik még a Kincső név is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!