Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hány évesen szeretné...

Kamaszok! Hány évesen szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Hány évesen szeretnétek gyereket?? Fiút vagy lányt szeretnétek?? És mi lenne a neve ha fiatok vagy lányotok lenne?? :D

2012. dec. 26. 09:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen szeretnék gyereket, legalább kettőt, de már hárommal is el tudom magam képzelni. 25-30 éves korom közt szeretnék szülni, mindenképpen úgy, hogy biztos hátterünk van. Tehát pl. albérletbe nem. Ha lány akkor Lili, Kata, Nikolett vagy Vanda lenne, ha fiú, akkor Marcell, Bence vagy Áron.

15/L

2012. dec. 27. 10:52
 32/51 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez az egész furcsa. Én 14-15-16 évesen még egyáltalán nem gondolkodtam azon hogy akarok-e gyereket, ha igen mennyit, és hogy hívjam őket. Ez az életszakasz még nem ennek az ideje. Tegyük fel hogy 20-21 évesen szül az illető ( minden tiszteletem azé, aki ennyi idősen tisztességesen fel tudja nevelni a gyermekét), nincs annyi élettapasztalata hogy át tudja adni majd a gyerekének, nem dolgozott még eleget, és ritka az, aki ennyi idősen már saját keresettel és lakással rendelkezik. A 20-21 éves kor szerintem nem az anyaság eljöttének az ideje, de persze vannak kivételek. Én 18 évesen voltam úgy, hogy akkor már 2 éve együtt voltam a jelenlegi párommal, akinek majd szülnék is, és úgy voltam vele, hogy 2-3-4 év múlva jöhet a gyerek. Most itt vagyok 22 éves, egyetemista, még nincs meg a diplomám, nem dolgoztam a szakmámban, tanulok, a barátommal egy pici, de saját lakásban lakunk, hova vállaljunk még babát? Nincs itt az ideje.
2012. dec. 27. 14:43
 33/51 anonim ***** válasza:

Azután szeretnék gyereket hogy befejeztem az iskolát és legalább 1,5-2 évet dolgoztam. Úgyhogy nagyjából 22-25 évesen. Egyke vagyok és utálok egyedül lenni ezért 2 vagy 3 gyereket szeretnék. Fiút is és lányt is. Igazából a fő hogy egészséges legyen,de talán először fiút.

Fiú nevek amik tetszenek: Nimród,Benedek(Beni),Szabolcs

Lány nevek: Elena,Nóra,Olívia,Anna

15/L

2012. dec. 27. 15:34
 34/51 anonim ***** válasza:
55%

Én 24-26 körül szeretnék mire kijárom az egyetemet. Mindenképpen lányokat szeretnék. 3-at.

Külföldi nevek:

Emma

Emilya

Sally

Amy

Pru

Hope

Mabel

Kieri

Carly

Vanessa

Charlotte

Colette

Mekia

Janet

Magyar nevek:

Réka

Sára

Viktória

Beatrix

Vanda

Laura

Nóra

Dóra

Dorka

Dorottya

Zsanett

14L

2012. dec. 27. 16:10
 35/51 anonim ***** válasza:
89%
engem itt nagyon sok komment nagyon meglepett . ahogy olvastam , hogy egy csómó velem egykorú lány 20-21 évesen gyereket akar , hát elégé megdöbbentem . én soha , még csak bele se gondoltam , hogy 20-21 évesen gyerekem és férjem legyen ( én csak úgy tudom elképzelni , hogy gyerekem legyen , hogy van egy biztos párkapcsolatom , házasságom ), ez lehet azért van , mert anyám is későn szült és ment férjhez , de lehet , hogy azért , mert én szeretnék karriert csinálni . senki ne értse félre mindenkinek szíve joga , hogy mikor lesz gyereke , de szerintem én 5 év mulva nem tudnék egy háztartást fenntartani és normálisan felnevelni egy gyermeket . én azt tanultam otthon , hogy addig nem szabad gyereket vállalni amig nem tuom megteremteni a gyerek számára a megfelelő körülményeket . valamint , hogyha 18 évesen végzek a gimiben aztán 4 évig járok egyetemre nem hinném , hogy pálya kezdőként tudnék foglalkozni , a háztartással , a gyerekkel , a férjemmel valamint még a munkámmal is . a kérdésre válaszolva 27-30 között szeretnék gyereket , 2-3 fiút és lányt vegyesen . 15L
2012. dec. 27. 17:52
 36/51 anonim ***** válasza:
72%
hujujj...hát,én egyáltalán nem akarok gyereket. mentsègemre szolgáljon,a nagyobbik kistesóm is 10évvel fiatalabb nálam,és egyáltalán nincs hozzá türelmem. 15L
2012. dec. 27. 20:01
 37/51 anonim válasza:
88%
Akár 19 évesen is szülnék, de szerintem olyan 23-24 lenne az amikor már nagyon szeretnek.. Ha lány akkor Debóra, VIktória vagy Aubrey. Ha fiú Dániel Ádám Máté vagy Louis. De ez függ a vezeteknevtol is.. Am lanyt szeretnek..
2012. dec. 28. 02:00
 38/51 anonim ***** válasza:
33%

Azért vannak itt érdekes kijelentések is.A kedvencem mindig az "önmegvalósítás" meg az "életcélom" és a "karrier".Rendesen elsüllyedünk ezekben és még sok más dologban,mint a mocsárban.Aztán csodálkozunk,ha megfulladunk.Azon nem gondolkozik el senki,hogy direkt ezt nyomják mindenhol(tv,rádió,újságok,internet),hogy NE szüljél gyereket,ne alapíts családot.Bulizzál,vásárolj,pasizz-csajozz rogyásig,szórd a pénzt és legyen menő kocsid meg zsíros állásod.Azért megnézném azokat az embereket akik ezt az életmodellt követik úgy 50-60 évesen.Amikorra teljesen kiszáradt,kiégett,kiüresedett az életük.Két lábon járó zombik már most is az emberek.Közben gyorsan pusztulunk elfelé mert az ázsiai,arab,afrikai,cigány népek meg szaporodnak nagyüzemben.Nem kell félreérteni.Nem azt mondom,hogy most mindenki szüljön 8-10 gyereket a "semmire".De azon nem ártana elgondolkozni,hogy mi az élet értelme.Minket is teremtettek.Nekünk tovább kell adni a teremtést.Én sem vagyok már kamasz,de remélem nem baj,hogy azért leírom a választ.22 éves vagyok és olyan 25-26 körül szeretném,hogy az első gyerekem megszülessen.Vidékre tervezek leköltözni és ott gazdálkodni,állatot tartani mielőtt valaki jönne azzal,hogy "karrier???!!".Gyereket csak akkor vállalnék,ha megtaláltam hozzá életem párját és elvettem feleségül.Nagy családot szeretnék én is,3-5 gyerek körül.De úgy is annyi lesz,amennyit Isten ad.

Nevek:Hunor György,Árpád vagy Atilla esetleg Ákos,Kristóf.

Lánynevek:Emese Mária,Dóra Margit de tetszik még a Kincső név is.

2012. dec. 28. 08:27
 39/51 anonim ***** válasza:
35%
Urolsó szívemből beszélsz! Ezt az önmegvalósítás dolgot én sem értem meg a kiélést sem és a többi...pont mintha ez lenne az élet értelme vagy gyerek mellett nem lehetne élni!!!
2012. dec. 28. 09:13
 40/51 A kérdező kommentje:
Ksözönöm a Válaszokat:) Utolsó előtti teljes mértékben igazad van én is szeretnék majd vidékre leköltözni és állatok közt lenni meg gazdálkodni:) Én 2-3 gyereket szeretnék,2 fiút de ha 2 lány vagy 1 fiú egy lány lesz az sem baj:) A lényeg,hogy egészséges legyen:D
2012. dec. 28. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.