Kamaszok! Hány évesen szeretnétek gyereket?
Igen, az elsőt olyan 10 év múlva, egy kisfiút, fiú nevekbe ezek tetszenek:
Máté,Márk,Márton,Patrik,Ákos,Dávid,Bence,Zalán,Martin,Noel.
Kislányt utána max 5 év múlva.. lány nevekbe ezek tetszenek:
Estilla,Petra,Veronika,Vivien :)
15/l
Én a magam 14 évével egyelőre nem gondolkozom gyerekvállalásban. Valahogy nem hívogat a háztartásbeliek kötelességhalma, sem a gyakorlati, sem az ideológiai oldala, semmi kedvem nem lenne napestig mosni, takarítani, főzni az éhes szájakra, ennek alárendelve a saját önmegvalósításomat. Elég kevésnek érzem a rendelkezésemre álló időt így is, nehezen (vagy inkább sehogy sem) férne meg a gyereke(i)m érdeke az enyém mellett. Talán őszintén szeretni sem lennék képes ő(ke)t tudván, hogy az életcélom rovására mennek. Hozzátenném, fogalmam sincs, hogy élném túl a születésüktől hatéves korukig terjedő szakaszt, kikészít magas fekvésű vinnyogás hangja, a szaros pelenkákról nem is beszélve. És nem utolsósorban közrejátszik a szemeim előtt lebegő negatív példa, nem szeretném úgy végezni, mint a szüleim, akik esküvőjük óta csak marakodtak, majd mire betöltöttem a 9et, két évig húzódó válóperük vette kezdetét, aminek aztán én ittam meg a legtöbb levét. Miért kéne arra kényszerítenem másokat, hogy menjenek keresztül ugyanezen?
Na, szóval nagyjából ezek lennének az okok. Később még változhat az álláspontom, ki tudja, jelenleg azonban így vélekedem.
14/L
20 éves vagyok, már évek óta akarok, csak nincs meg az anyagi háttér. nekem nagy családom van 5 tesó és 100 millió unokatesó és rokon. már rég óta külön élek és borzasztóan hiányzik a nyüzsgés körülöttem ezért sok gyereket szeretnék, majd meglátjuk mennyi jön össze.
Nola, Nina, Tea, Zille, Zselyke
Iván, Teodor, Csanád, Atos, Aurél.
Igen, végül is nem árt fenntartani a fajt (tudom, hogy nincs ember a világon, akit ez motiválna, csak poénkodom).:D De szerintem jobb előre felismerni a rátermettség hiányát, mintsem a dolgok közepén szembesülni vele. Én igyekszem ezt tenni.
19es (kérdezői kommentekkel együttvéve 23as) voltam.
Legjobb lenne ha soha nem lenne gyerekem, de muszáj lesz lepottyantanom egyet, lehetőleg 30 éves korom után. (Nem vagyok kibékülve a gyerekekkel.)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!