Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hány évesen szeretné...

Kamaszok! Hány évesen szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Hány évesen szeretnétek gyereket?? Fiút vagy lányt szeretnétek?? És mi lenne a neve ha fiatok vagy lányotok lenne?? :D

2012. dec. 26. 09:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
92%
Én sem vagyok már kamasz, de azért írok. 20 éves vagyok, de gyereket HA szeretnék akkor a huszas éveim közepe, de inkább vége felé, ha megtalálom azt a férfit akinek szülnék is gyereket, egy max. kettő gyereket szeretnék, most mondjam azt, hogy mindegy hogy mi lesz csak egészséges legyen.. de inkább kislányt szeretnék, e közül a nevek közül válogatnék: Rozina, Mira, Miléna, ha fiú akkor pedig Botond :)
2012. dec. 26. 19:08
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az elsőt olyan 10 év múlva, egy kisfiút, fiú nevekbe ezek tetszenek:

Máté,Márk,Márton,Patrik,Ákos,Dávid,Bence,Zalán,Martin,Noel.

Kislányt utána max 5 év múlva.. lány nevekbe ezek tetszenek:

Estilla,Petra,Veronika,Vivien :)

15/l

2012. dec. 26. 19:14
 23/51 anonim ***** válasza:
88%

Én a magam 14 évével egyelőre nem gondolkozom gyerekvállalásban. Valahogy nem hívogat a háztartásbeliek kötelességhalma, sem a gyakorlati, sem az ideológiai oldala, semmi kedvem nem lenne napestig mosni, takarítani, főzni az éhes szájakra, ennek alárendelve a saját önmegvalósításomat. Elég kevésnek érzem a rendelkezésemre álló időt így is, nehezen (vagy inkább sehogy sem) férne meg a gyereke(i)m érdeke az enyém mellett. Talán őszintén szeretni sem lennék képes ő(ke)t tudván, hogy az életcélom rovására mennek. Hozzátenném, fogalmam sincs, hogy élném túl a születésüktől hatéves korukig terjedő szakaszt, kikészít magas fekvésű vinnyogás hangja, a szaros pelenkákról nem is beszélve. És nem utolsósorban közrejátszik a szemeim előtt lebegő negatív példa, nem szeretném úgy végezni, mint a szüleim, akik esküvőjük óta csak marakodtak, majd mire betöltöttem a 9et, két évig húzódó válóperük vette kezdetét, aminek aztán én ittam meg a legtöbb levét. Miért kéne arra kényszerítenem másokat, hogy menjenek keresztül ugyanezen?

Na, szóval nagyjából ezek lennének az okok. Később még változhat az álláspontom, ki tudja, jelenleg azonban így vélekedem.

14/L

2012. dec. 26. 20:41
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok, már évek óta akarok, csak nincs meg az anyagi háttér. nekem nagy családom van 5 tesó és 100 millió unokatesó és rokon. már rég óta külön élek és borzasztóan hiányzik a nyüzsgés körülöttem ezért sok gyereket szeretnék, majd meglátjuk mennyi jön össze.

Nola, Nina, Tea, Zille, Zselyke

Iván, Teodor, Csanád, Atos, Aurél.

2012. dec. 26. 20:45
 25/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek megy a zöld kéz:) 19-es szerintem az életben egy gyerek a legnagyobb öröm:D de megértem a te állás pontodat is:)
2012. dec. 26. 21:03
 26/51 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Köszi, ez nagyon aranyos :)))) Mondjuk szerintem még elég messze van :D
2012. dec. 26. 21:04
 27/51 anonim ***** válasza:
92%
Valamikor 18 és 30 éves korom között, de ez nagyon tág kor. A legideálisabb az lenne ha 20-24 között születne az első gyerekem. Elsőnek fiút szeretnék és a névlistám naaaaaagyon hosszú így nem írnám le, mindenképpen hozzá illő nevet szeretnék majd. :) Így hiába akarom Bélának nevezni,ha úgy érzem,hogy egy kis Hadúr nő a hasamban akkor Hadúr lesz. xD
2012. dec. 26. 21:34
 28/51 anonim ***** válasza:

Igen, végül is nem árt fenntartani a fajt (tudom, hogy nincs ember a világon, akit ez motiválna, csak poénkodom).:D De szerintem jobb előre felismerni a rátermettség hiányát, mintsem a dolgok közepén szembesülni vele. Én igyekszem ezt tenni.

19es (kérdezői kommentekkel együttvéve 23as) voltam.

2012. dec. 26. 23:41
 29/51 anonim ***** válasza:
43%

Legjobb lenne ha soha nem lenne gyerekem, de muszáj lesz lepottyantanom egyet, lehetőleg 30 éves korom után. (Nem vagyok kibékülve a gyerekekkel.)

15/L

2012. dec. 26. 23:55
 30/51 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért lenne muszáj "lepotyantani" egy kisgyereket?? :) Köszi mindenkinek a válaszát ment a zöld kéz
2012. dec. 27. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!