Kamaszok! Miért vesztek fel (fiúk) lány nadrágokat?
Ízlések és pofonok!
Sajnos a "páwák" ők divatból, onnan fogod őket felismerni hogy "mellkirakós" pólóban vannak és haj csak a fejük tetején van....borzalmasan béna.
Az emósok meg stílus szintén, ez jár hozzá :)
Szerintem nem néz ki rosszul ha ilyen nadrág van rajtuk, nekem bejön, de amikor már túlzásba viszik uhh..
14/L
Mert ez a mai divat hullám.. (amúgy szerintem nagyon gáz..xd) a link tényleg jellemző.. :DD
a 'csak a fejtetőn haj' amúgy szerintem nem gáz.. ha nem 'ecset' hanem rövid.. :')
14/l
'Páwa' az ilyen divatb*zit jelent. :)) Sznobok akik csak a legújabb trendek szerint hajlandóak öltözködni és nem járnak márkátlan cuccokban. Akik nem olyanok mint ők azokat meg lenézik. A páwa szó 4 pesti bevásárlóközpont kezdőbetűiből rakódik össze. P=Pólus Á=Árkád W=Westend A=Arána
Általában az ilyen páwák szoktak női nadrágokat hordani mert olyan vékony a lábuk h a férfi nadrág leesik róluk. :DD Vagy csak egyszerűen a női nadrágok szűkebbek és azt hiszik abban jobban néznek ki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!