Ti mennyi ido mulva engednetek az egyutt alvast?
A baratom es en fel eve vagyunk egyutt. Felhoztam anyukamnak a dolgot de szerinte korsi meg.. Azt is mondta hogy 1 ev utan akarja megengedni csak! Baratom majdnem minden este eljon,meglatogat. Nagyon szeretik a szuleim es engem is az ove. Anyunak mondtam hogy csak alvas lenne mivel ha akarnank mast nyilvan nem a testveremmel kozos szobaba tortenne meg. Amugy mar nem vagyunk. szuzek,egymassal tortent meg az elso. Lehet szidni meg hogy gyerekek vagyunk meg, de keszen ereztem ra magam es nem egybol csaptunk bele az egeszbe. Vedekeztunk rendesen. Nem bantam meg! ezt anyukamnak nem szeretnem elmondani meg,majd kesobb.
ekezetekert bocsanat csak telefonrol irtam!
johet barmilyen komment de csak normalisan.. kerlek titeket!
Ti mikor engednetek meg az alvast?
15/L , 16/F
5-6 válaszoló: A gond az, hogy anyukámmal nehezen lehet beszélni az ilyen dologról. :/
7: A testvéremet nem zavarnám,szereti ő is a barátomat, nagyon jól elvannak, hülyéskednek, és szoktak is beszélgetni. Nem az együtt élésről szól a kapcsolatunk, se a szexről. Megvagyunk jól szex nélkül és egyátalán nem ez a legfontosabb dolog.. Szeretjük egymás, bízunk egymásban stb..:)
8: Tudott volna addig várni, az biztos!:) Ráadásul a szüleink is nagyon jóba vannak..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!