Ti mennyi ido mulva engednetek az egyutt alvast?
A baratom es en fel eve vagyunk egyutt. Felhoztam anyukamnak a dolgot de szerinte korsi meg.. Azt is mondta hogy 1 ev utan akarja megengedni csak! Baratom majdnem minden este eljon,meglatogat. Nagyon szeretik a szuleim es engem is az ove. Anyunak mondtam hogy csak alvas lenne mivel ha akarnank mast nyilvan nem a testveremmel kozos szobaba tortenne meg. Amugy mar nem vagyunk. szuzek,egymassal tortent meg az elso. Lehet szidni meg hogy gyerekek vagyunk meg, de keszen ereztem ra magam es nem egybol csaptunk bele az egeszbe. Vedekeztunk rendesen. Nem bantam meg! ezt anyukamnak nem szeretnem elmondani meg,majd kesobb.
ekezetekert bocsanat csak telefonrol irtam!
johet barmilyen komment de csak normalisan.. kerlek titeket!
Ti mikor engednetek meg az alvast?
15/L , 16/F
Mi 2 hónapja jártunk, amikor először megtörtént a dolog, utána már hétvégente rendszeresen együtt aludtunk. Én akkor 16 és fél voltam, a barátom pedig éppen 15.
Fél év után én már megengedném, főleg, ha felelősségteljesen vagytok. A szexeléshez meg nem kell együtt aludni, akárhogy meg lehet oldani.
Nem engedném, mert nem tartom ezt ebben az életkorban valónak. A szexet is nagyon korainak tartom és sajnálom, hogy már túl vagytok rajta. 15 évesen elsős középiskolás lehetsz, vagy nyolcadikos. Én is voltam fiatal, nem volt könnyű kamaszkorom, sok hülyeséget csináltam, amit nagyon megbántam utólag, mert komoly sérülést okozott és ez csak később derült ki. 15-16 évesen a szexmentes együtt járásnak van ideje, a randevúknak, a közös kirándulásoknak, moziknak, a csókolózásnak. Ezek a kapcsolatok még ritkán tartósak. Most gondolj bele, hogy 2 hónap múlva lehet, hogy jön a következő lovag, aztán fél év múlva a másik. Mindegyikkel lefekszel?! Testileg is ki lehet fiatalon égni.
Mikor engedném az együtt alvást? Felső középiskolában, tehát érettségi környékén azzal a fiúval, akivel komoly előzményed van.
Mi az hogy állítom, hogy nem akarok szexelni?
Nem csak állítom, mert így is lenne.
Minek foglalkozol akkor vele, ha az én életem, én döntéseim, esetleg hibám? Nem játszom a nagylányt, mért játszanám? Nem "durr a közepébe" dolog volt, mert megismertük egymás testét, mi jó a másiknak. Igazából nagyon sok olyan lányt ismerek aki már 11-12 évesen oda adta magát másnak. 12 évesen már elkezdtem érni, megjött a menstruációm stb. De ilyen dolgokon nem járt az eszem. De megtaláltam azt akivel nem bánom, hogy úgy mentek a dolgok ahogy... 14 voltam amikor volt egy 11 hónapos kapcsolatom, de akkor tényleg nem történt semmi a csókon kívűl.
Igazából meg nem ismersz, akkor mért ítélsz el, hogy én SZERINTED éretlen vagyok ?!
16 leszek, 10.es vagyok.
Nagyon sokszor csinálunk közös programokat,élményeket. Egy jó darabig biztos nem jönne más, mert ezt mi érezzük nem pedig ti.Aztán tényleg nincs még ideje az együtt alvásnak,majd egy év után.Átgondoltam a dolgokat, anyukám csak a jót akarja nekem, félt, még akkor is ha bízik a barátomban.
Na nem baj, bevallom nagyon hülyeség volt ide írni ezt a kérdést mert valójában tényleg nem ismertek, aztán rakásra jönnek a negatív,kritizáló,mindenbe belekötő kommentek!Nem fogok magyarázkodni! Nekem/nekünk így jó, boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!