Kamaszok, mivel töltöttétek a Szentestét és a 25. -ét?
Szenteste Mamáékhoz mentünk ki ott kis családi körben ajándékozgattunk. Hazajöttünk unalom.
Ma páromékhoz mentem ki picit velük is beszélgetni ajándékot vittem a kislánynak és páromnak.( ott az a szokás, hogy csak a kislány kap ajándékot egymást nem ajándékozzák. ) :)
Holnap meg valószínűleg unatkozok. :( :D
24.-e: 10 körül felkeltem, ünnepi reggeli, ajándékozás szüleimmel. Nagyiék nálunk ebédeltek, velük is ajándékoztunk, énekeltünk. Aztán elmentünk nagybátyámékhoz, ott hangos beszélgetés (nekem meg semmittevés, álmodozás, egy rokonomat se bírom:'D), aztán 6 körül vacsora. természetesen minden felnőtt ivott, így meg kellett várni még valaki a mi kocsinkból kitisztul, hogy haza tudjunk menni...
25.-e: délig alvás, Oreo zabálás, PewDiePie nézés, természetesen egyedül mert nincs sok kedvem egy egész nap után családozni:D Aztán Olvastam az új könyveimet és segítettem anyunak a maradékokat eltakarítani.
Nem szeretem a karácsonyt.
14L
Szenteste vacsiztunk (anyu, apu, nővérem, nagymamám és én), ajándékoztunk, filmet néztünk, beszélgettünk. Utána az ágyban olvastam az újonnan kapott könyvet. :)
Maa...reggel felébredtem, és ki sem kelve az ágyból olvastam 2-ig, aztán ebédeltem, és a nap további részében 2 filmet néztem apukámmal (és a másodikat anyukámmal is), olvastam, írtam "regényt" és most gépezek. :)
16L
És te, kérdező? :P
tegnap lovaztam.. ma aludtam meg filmeztem.. holnap meg családi sz/rság lesz.. (nem birom a rokonokat.. -.-)
utána meg a szünetben a lovamé meg a barátimé vagyok..
Én sem ugrálok a Karácsonyért.. :S
14l
Tegnap fát díszítettem meg nagyszülőknél voltunk. Telezabáltam magam minden szar kajával :DD
Ma meg délig aludtam aztán korizni voltam meg moziba meg most megyek bulizni. :))
17/L
Tegnap fát díszítettünk szüleimmel, aztán ajándékozás. Négy körül átmentünk nagyszüleimhez, ott megvolt a családi kajálás #1, és megkaptam tőlük az ajándékot. :)
ma pedig hozzánk jött az egész család, keresztszüleimtől kaptam ajándékot, és családi kajálás #2.
én sem rajongok a karácsonyért amúgy, nagy a felhajtás. de amiben jó, hogy végre van pénzem koncertjegyre :)
24.-én délelőtt feldíszítettük a fát, ami arról szólt, hogy ki tud minél jobban beszólni a másiknak :D Koradélután átadtuk az ajándékokat egymásnak, aztán mindenki ment a dolgára. Ünnepi vacsora nem volt, szerencsére :)
25. pedig olyan volt, mint egy egyszerű hétvégi nap, semmi extra, szerencsére semmilyen rokonlátogatás nem volt :)
Még szerencse, hogy karácsony csak egyszer van egy évben, de ez is sok... :)
18/F
pasimmal töltöttem, akihez átmentem és ott is maradtam
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!