Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha totál tudatlanul szexel...

Ha totál tudatlanul szexel egy tini, akkor miért őt szidjátok?

Figyelt kérdés

Miért nem a szülőket? Miért nincsenek ezek a gyerekek felvilágosítva?

Nekem még kicsi a lányom, de tuti, hogy nem fog ilyen idiótákat kérdezni, mert tudni fogja mi a dörgés.

pl: 17 éves, és gumi nélkül szexel, lehet-e terhes, stb...

2012. dec. 26. 07:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk 17 évesen nagy eséllyel elvégezte az általános iskolát, ahol van biológia, ott tanítják a szaporodását es meg felvilágosítást is tartanak, ha esetleg a szulo nem tette volna meg. Egy 12-13 évesnél meg valóban a szulo felelőssége, de 17 évesen mar a saját hülyesége
2012. dec. 26. 07:21
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Ennek csak örülhetsz!
2012. dec. 26. 07:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért a biológia órán nem azt tanítják, hogy ha nincs rajta óvszer, akkor lehet terhes. kb. annyit, hogy a hímivarsejtek megtermékenyítik a petesejtet....
2012. dec. 26. 07:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat en 37 eves vagyok es konkrétan emlékszem rá, hogy a biosz órán a tanárnő a fogamzasgatlasrol is beszélt. Szegénykém nem volt mar fiatal es egy uborkát mutatta be az óvszer használatát.
2012. dec. 26. 07:30
 5/14 A kérdező kommentje:

hát nálunk tuti semmilyen uborkás módszer nem volt. :)

Bár az is tény, hogy felnőtt nők miket tudnak itt is kérdezni, régen rossz, ha ők világosítják fel a gyereküket....

2012. dec. 26. 07:42
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen egyetértek veled kedves kérdező!Igaz még nekem is picik a gyerekeim (2 éves leányzó, 3 hetes fiúka), de az biztos hogy el fogom őket kapni a kellő korban és felvilágosítom őket.Egyszerűen vannak dolgok amik nem az iskola feladata, illetve csak részben.

A gyerekek úgy is kíváncsiak rá, és úgy is kipróbálják...hát én szeretném hogy azért ez ne eszetlenül történjen!!!

2012. dec. 26. 07:50
 7/14 anonim ***** válasza:
4%
ha az anyával nincs jobba nincs kitöl fogamzásgátlót iratni az élvezet meg olyankor az elö rá tiz percre meg nagyot kopan :( saját tapasztalat 16L
2012. dec. 26. 08:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi első válaszoló,de nekünk már 10-11 évesen elmondták a suliba,hogy hogy kell védekezni:) Szóval már kellő korban felvilágosítottak minket,de attól még eszünk ágában sincs szexuális kapcsolatot létesíteni:D Amúgy is miaz már,hogyha 12-13 éves akkor az anyuka hibája?? :D Ne szexeljen ilyen fiatalon én is 13 éves vagyok és még szem ágába sincs szexelni még vagy 4-5 év múlva:) :D
2012. dec. 26. 09:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk anno ofő órán jöttek szakemberek és ők is tartottak felvilágosítást.

Ugyanígy a drogokkal kapcsolatban is!!

2012. dec. 26. 09:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok múlik a szülőn, valóban, DE! Amikor már a 6-8 éves is folyton a neten lóg, akkor egy 17 éves is nyugodtan utána nézhetne dolgoknak. Nem csak az agyzsugorító játékokkal kell játszani, meg kamu kérdéseket kiírogatni ide, hanem beütni a gugliba, hogy peteérés, biztonságos szex, védekezés stb. Nem mindenért a szülőket kell hibáztatni. Sok olyan tini van, aki egyszerűen megy a saját hülye feje után, szüleire nem hallgat, aztán ha beüt a krach, mindenki felelős, csak ő nem. A védekezésről inkább hisznek a kanos pasijaiknak, mint a szüleiknek. Azt hiszik, hogy a "húzzál gumit", az egyen értékű a "vegyél sapkát fiam, mert megfázol" kijelentéssel, így nem is veszik komolyan, mert a szülők csak túlaggódják.

Ez a korosztály amúgy is azt hiszi, hogy a világon mindent jobban tud a felnőtteknél, sőt, már magukat is rohadtul felnőttnek képzelik. Szóval papolhatsz bármit, tesznek a fejedre.

Amint bekerülnek az iskolába, mindig lesznek olyan kretén kölkök, akik viszik őket a hülyeségbe, akiknek mindig többet szabad, így egy gyengébb személyiséget könnyen befolyásolhatnak. A haver a menő, a szülő meg a begyöpösödött, ódivatú vénség, aki nem halad a korral, és korlátozni akarja őket.

2012. dec. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!