Miert kozositik ki egymast a tinik es miert bannak igy egyesekkel?
Csak annyi az oka, hogy nem vagytok olyanok mint ők és ha valaki kicsit másabb mint a többiek egyből kiközösítik.
Amikor ált.isi.s voltam akkor nekem is ez volt. /raccsoltam csak ennyi volt az oka a kiközösítésüknek/ Ebbe az a poén, hogy alsóba még a magyar tanító is ezt csinálta annyira nem érdekelte, hogy inkább segítsen. Felsőbe meg of. végképp tojt az egészre. Akkor nálam is nagyon elfajultak a dolgok. /volt, hogy olajjal öntöttek le/ De semmit se csinált. Volt benn apa ordítani vele semmit nem csinált. Igazgatónál voltam, ő egy fokkal többet csinált de ő is leszarta. Aztán oda is bement apa ordítani akkor egy fokkal ismét jobb lett. Akkor mást kezdtek el b*szogatni. A többiekkel a töredékét se csinálták és már úgy kivoltak akadva...
Aztán átkerültem középsuliba. Itt már csak egy gyökerebb gyerek van az osztályba. Itt ő szokott néha beszólni. Meg pár sulis társam. Sulistársaim megse hallom. Az osztálytársam az meg olyan, hogy már mindenkinek elege van belőle és ha beszól vagy valami leoltják a többiek...
Szerencsére itt az osztály olyanokból került ki akiket sokat bántottak. /nem mindenki nagy részük/ Aztán itt mindenkire úgymond tekintettel vagyunk.
szia !
tudom , hogy régi kérdés , de annyira belemart a szívembe , hogy muszáj , hogy válaszoljak . a kislánynak mond meg , hogy bírja ki ezt az évet már , tudom nagyon nehéz lesz neki , de nem hiném , hogy év közben mostmár félév után érdemes átmenni valahova . de már most kezdje el a szülöknek pedzegetni , hogy el akar menni , mert bántják stb. . ha fel gyógyult a lábtörésből , akkor lehet el kéne kezdenie önvédelmi órákat vennie , vagy sportolnia , a sport vissza tudja adni az önbizalmat - egy szintig . e ha jól értettem most felvételizel , de neki még van legalább 1-3 éve ( 6 osztályos gimi /4 o.) és azért amit az oszt. társai tettek vele , fel lehetne őket jelenteni !!! remélem megprobálod benne tartani a lelket nagy szüksége lesz rá .
a kérdésre válaszolva . azért közösítenek ki a gyerekek egy embert , mert más . általánosba - főleg ha gagyi a suli- a tanulmányi eredmény , verseny eredmény miatt stb. . de van akit a ruhái a szaga , a viselkedése a modora miatt . a mi osztályunkba , én sajnálom azt a csajt aki ki van közösítve ,mert tényleg nem tudja , hogy így nem kéne viselkednie.
és , hoyg miért bánnak így egyesekkel ? mert buták , sekélyesek , rajtuk a akarják le vezetni az idegeségüket .
tamogasd a kislányt , sok szerencsét kivánok nektek , ha gondolod írhatsz privátba , hogy mi lett veletek .
sok sikert , kitartást.
Hogy miért?Erről pofáztam már rengeteget embereknek!
Tudod h ezek a viselkedések minek a jelei?
EL VANNAK KÉNYESZTETVE ÉS K'RVA JO SORUK VAN VAGY OTTHON NEM ÉLHETIK KI MAGUKAT!
Én is jártam gimnáziumba és kivétel nélkül azok voltak a g'ciláda szemét gyerekek!akiknek marha jol ment a szekér otthon!
Ez mindig is igy volt,is isvan és igy is lesz.Persze vannak kivételek akik talán épp ellenkezőleg vannak,de ritka szerintem.
És télleg,milyen tanárok és igazgatók az ilyenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!