Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert kozositik ki egymast a...

Miert kozositik ki egymast a tinik es miert bannak igy egyesekkel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy kedves es nagyon tehetseges lanyt.11 eves es tobb mint 2 eve ugy bannak vele az osztalytarsai mint a leghulyebb gyermekkel.Addig fajultak nala a dolgok hogy meg a labat is eltortek es minden rosszat amit csinalnak rafognak.En is ugymond ki vagyok kozositve az osztalytol, mert nem csinalok olyansmiket mint ok.Mert teszi ezt a legtobb tini azokkal akik nem olyanok mint o?

2012. dec. 14. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miben vagy más, mint a többiek? És az a kislány?
2012. dec. 14. 19:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Hat az en korosztalyomnal mar az a meno,azt csinaljak buliko es olykor szuneteken hogy egy korbe allnak es mindenki mond mindenkinek valakit akivel smaroljon.(14 eves vagyok)Nem karomkodok ok nelkul es valoszinuleg tul "szent"vagyok az osztalytarsaimnak.Nem tudom mi a bajuk a masik lannyal.Nem olyan mint a tobbiek.Kissebb koraban csak ne mfoglalkoztak vele az osztaly tarsai,most pedig mar meg is verik csak azert mert nincs jobb dolguk.Az egesz osztaly ellene fordul,mert ha pl.valaki megprobalna vedeni akkor azt is kikozositenek.Kb ennyit ertettm meg abbol amit meselt nekem.
2012. dec. 14. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A lábát is eltörték? Komoly?! És a tanárok ilyenkor hol vannak? Vagy a szülők? Nem tudnak róla, hogy miként bánnak szegénnyel? Ez nagyon komoly dolog, ilyenkor nem szabad hallgatni. Beszéljenek az igazgatóval, a többi szülővel, vigyék el másik iskolába, de ez így nem mehet tovább! Mindig is voltak kiközösített gyerekek, akik lényegében semmit sem csináltak csak éppen a képük nem tetszett a többieknek, de ez már túlmegy minden határon. És ezt neked is mondom, ne szabad annyiban hagyni a dolgot. A lehető leghülyébb felnőtt tanács, hogy majd ráunnak, nem unnak! Igenis az embernek a sarkára kell állni és visszavágni, ha kell segítséggel. Drukkolok!
2012. dec. 16. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi az oka, hogy nem vagytok olyanok mint ők és ha valaki kicsit másabb mint a többiek egyből kiközösítik.

Amikor ált.isi.s voltam akkor nekem is ez volt. /raccsoltam csak ennyi volt az oka a kiközösítésüknek/ Ebbe az a poén, hogy alsóba még a magyar tanító is ezt csinálta annyira nem érdekelte, hogy inkább segítsen. Felsőbe meg of. végképp tojt az egészre. Akkor nálam is nagyon elfajultak a dolgok. /volt, hogy olajjal öntöttek le/ De semmit se csinált. Volt benn apa ordítani vele semmit nem csinált. Igazgatónál voltam, ő egy fokkal többet csinált de ő is leszarta. Aztán oda is bement apa ordítani akkor egy fokkal ismét jobb lett. Akkor mást kezdtek el b*szogatni. A többiekkel a töredékét se csinálták és már úgy kivoltak akadva...

Aztán átkerültem középsuliba. Itt már csak egy gyökerebb gyerek van az osztályba. Itt ő szokott néha beszólni. Meg pár sulis társam. Sulistársaim megse hallom. Az osztálytársam az meg olyan, hogy már mindenkinek elege van belőle és ha beszól vagy valami leoltják a többiek...

Szerencsére itt az osztály olyanokból került ki akiket sokat bántottak. /nem mindenki nagy részük/ Aztán itt mindenkire úgymond tekintettel vagyunk.

2012. dec. 16. 14:52
 5/11 A kérdező kommentje:
A szuleinek es a tanaroknak azt mondta,hogy leesett a lepcson es ekhittek.Az apja nem el es a mostohaapja utalja.Az anyja nem tudja, hogy utalja az apja.A lany nem mondta el, mert azt akarja hogy boldog legyen az anyja.
2012. dec. 16. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig el kell mondania, mert ennek nagyon nem lesz jó vége. Egy anya akkor boldog, ha gyermeke is az. Ez a kislány boldog így? Én nem hiszem. Ha tényleg az anyja boldogságát akarja, akkor beszélnie kell. Az igazság előbb-utóbb kiderül, hidd el jobb, ha a lánytól tudja meg.
2012. dec. 16. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Hidd el hogy a "legmenőbb" gyerkőcökböl lesznek a legelveszettebb, tehetségtelen felnőtt emberek. Ez a smárolós dolog is elég abszurd, ugyan is az első csók az érzések miatt legyen emlékezetes, ne pedig arra emlékezz már hogy ki kérte hogy csókold meg az illetőt. Semmi probléma azzal hogy nem káromkodsz ok nélkül, mert így kultúráltabb helyeken nem kell oda figyelned arra hogy mit mondassz és ami a legjobb nem hozod magad kellemetlen helyzetbe. Légy büszke magadra és fogd fel úgy hogy ez nem egy állandó állapot :) Kérlek légy önmagad, ne enged magad elfuserálni!
2013. jan. 4. 00:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, kihagytam hogy ha a helyzet eldurvul mint a kislánynál akit a kérdésben említettél, mindenképpen felnőtt emberhez kell fordulni. Nem hiszem hogy bármelyik igazgató annyiban hagyná az ilyesfajta bántalmazást. Ne hallgassátok el, az ilyet már nem szabad türni! előző voltam
2013. jan. 4. 00:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

szia !

tudom , hogy régi kérdés , de annyira belemart a szívembe , hogy muszáj , hogy válaszoljak . a kislánynak mond meg , hogy bírja ki ezt az évet már , tudom nagyon nehéz lesz neki , de nem hiném , hogy év közben mostmár félév után érdemes átmenni valahova . de már most kezdje el a szülöknek pedzegetni , hogy el akar menni , mert bántják stb. . ha fel gyógyult a lábtörésből , akkor lehet el kéne kezdenie önvédelmi órákat vennie , vagy sportolnia , a sport vissza tudja adni az önbizalmat - egy szintig . e ha jól értettem most felvételizel , de neki még van legalább 1-3 éve ( 6 osztályos gimi /4 o.) és azért amit az oszt. társai tettek vele , fel lehetne őket jelenteni !!! remélem megprobálod benne tartani a lelket nagy szüksége lesz rá .

a kérdésre válaszolva . azért közösítenek ki a gyerekek egy embert , mert más . általánosba - főleg ha gagyi a suli- a tanulmányi eredmény , verseny eredmény miatt stb. . de van akit a ruhái a szaga , a viselkedése a modora miatt . a mi osztályunkba , én sajnálom azt a csajt aki ki van közösítve ,mert tényleg nem tudja , hogy így nem kéne viselkednie.

és , hoyg miért bánnak így egyesekkel ? mert buták , sekélyesek , rajtuk a akarják le vezetni az idegeségüket .

tamogasd a kislányt , sok szerencsét kivánok nektek , ha gondolod írhatsz privátba , hogy mi lett veletek .

sok sikert , kitartást.

2013. febr. 5. 17:29
 10/11 senior24 ***** válasza:
100%

Hogy miért?Erről pofáztam már rengeteget embereknek!

Tudod h ezek a viselkedések minek a jelei?

EL VANNAK KÉNYESZTETVE ÉS K'RVA JO SORUK VAN VAGY OTTHON NEM ÉLHETIK KI MAGUKAT!

Én is jártam gimnáziumba és kivétel nélkül azok voltak a g'ciláda szemét gyerekek!akiknek marha jol ment a szekér otthon!

Ez mindig is igy volt,is isvan és igy is lesz.Persze vannak kivételek akik talán épp ellenkezőleg vannak,de ritka szerintem.

És télleg,milyen tanárok és igazgatók az ilyenek?

2013. febr. 5. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!