Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert kozositik ki egymast a...

Miert kozositik ki egymast a tinik es miert bannak igy egyesekkel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy kedves es nagyon tehetseges lanyt.11 eves es tobb mint 2 eve ugy bannak vele az osztalytarsai mint a leghulyebb gyermekkel.Addig fajultak nala a dolgok hogy meg a labat is eltortek es minden rosszat amit csinalnak rafognak.En is ugymond ki vagyok kozositve az osztalytol, mert nem csinalok olyansmiket mint ok.Mert teszi ezt a legtobb tini azokkal akik nem olyanok mint o?

2012. dec. 14. 19:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem az egesz tortenete annak a lanynak kamu. Lehet hogy nem, de mindegy. Allitolag sokkal jobban van. Kikoltoztek Nemetorszagba, masnap mar direkt ment suliba es azt mondta hogy sokkal jobban erzi ott magat. Jo lenne ha igazat mondana es ne lenne az egesz csak kitalacio.

Visszaterve ram nem tudom milyen lesz 9-ben. Majdnem minden tanargyermek es meno osztalytarsaim + az A-bol abba az osztalyba akar jelentkezni amelyikbe en. Igy a 28 letszamu osztalybol kb 25 hely mar be van toltve. Mennek en mas suliba de megis hova? A varosunkban csak az az egyetlen magyar es normalis suliba amelyikbol viheted valamire az amelyikbe en jarok. A masikok mind szaksulik (epiteszet, varrono stb) Mas osztalyba nem szeretnek menni a suliba amelyikbe megyek, mert nincs turelmem a gyermekekhez(ovo-tanito kepzo) es nem akarok turisztikara menni.

Nem mondanam hogy sokat javult volna a helyzetem. Max. annyi hogy nem mutatom ki ha szomoru vagyok. Az a sz.r hogy nem tudok olyan lenni a suliban is mind otthon. Meg mindig en vagyok az osztaly szentje stb. Igazabol nem szeretem amilyen vagyok, nem akarok olyan maradni mint amilyen most vagyok. Sokan mondjak hogy 9-tol vagy amiutan leeretsegizel jobb lesz minden, de en nem nagyon hiszek benne. A legtobb tanarrol annyit hogy tesznek ra magasrol, hogy mi tortenik az osztalyban. Nekik az a dolguk hogy feladjak a lecket es ennyi. Az oszink se tudja hogy, mi folyik az osztalyaban. Amugy mar jo nehanyszor volt "lelkifrocs" tartva, hogy senkit nem kell lenezni meg egyebekrol, de gondoljatok, hogy erdekli ezt valaki?!

2013. febr. 6. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!