Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség! Elvesztettem a...

Segítség! Elvesztettem a legjobb barátnőimet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött hogy a két legjobb barátnőmmel egymás mellet ültünk. Folyton trécseltünk, ezért az Ofőnk engem pont engem elültettet ilyen tipikus nyomik közé. A barátnőimmel megfogattuk hogy ettől a kis incidens miatt nem fogunk szétszakadni. De meg történt. Elhanyagoltak mindent eggyüt csináltak és ritkán hívtak magukkal. Persze rám sokkal könnyeben meg is sértődtek. Vissza akarom őket kapni! Mit tegyek? 13/L

2012. dec. 6. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha azért képesek elhanyagolni mert már nem mellettük ülsz akkor ezek NEM BARÁTOK!!
2012. dec. 6. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sem voltak a barátaid, pláne a legjobb barátaid, ha ennyi miatt így kell viselkedni.
2012. dec. 6. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ők nem voltak a barátaid, csak legfeljebb haverok.

A barátok azok, akikkel akkor is megmarad a kapcsolat, ha több 100 km-re vagytok egymástól, akkor is ott folytatódik a beszélgetés, ahol utoljára abbamaradt, ha közben eltelik 2 hónap.

Ne vedd ennyire véresen komolyan, az nagyon visszatetsző és izzadtságszagú, ha még te loholsz utánuk.

Inkább barátkozz másokkal, vagy csinálj TE programokat, amikre elhívod őket.

Ha 3-nál többször mondanak nemet, akkor mondj búcsút.

Esetleg utána rendezz valami fergeteges partit, ahová csak őket nem hívod meg:D

2012. dec. 6. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy. Nem ülnek melletted és már nem a barátaid? Ébredj fel!!!! Ez nem barátság, hanem egy nagy nulla.
2012. dec. 6. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, hogy az ülésrend miért adna okot a szétszakadásra? Nem csak abban a 45 percben tudtok beszélni. Személyes tapasztalat, hogy órán jobban jár az ember, ha odafigyel. Én szinte örülök, ha elültetnek a barátnőm mellől, mert akármennyire is imádom, tudom, hogy nem állnánk meg, és beszélnénk, aminek a vége egy szép egyes lenne :) Tavaly első félévben az vitte le az átlagom matekból, hogy az egyik haverommal végighülyéskedtük az órát, és persze amikor otthon leültem tanulni, akkor aztán szarban voltam.

Rendben, ez hetedikben (a korodból gondolom) más, akkor még nekem se volt gondom az anyag megértésével, de ma már muszáj odafigyelnem órán is.

Én is azt tanácsolom, menj oda hozzájuk te, tanácsold, hogy menjetek moziba, de a helyedben én sem futnék utánuk addig a szintig, hogy már kínos. Persze megéri harcolni a barátságért, nem azt mondom :)

2012. dec. 6. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazuk van a többieknek! Keress igaz barátokat!
2012. dec. 7. 08:32
 7/8 anonim válasza:
nálam is ez volt, hogy elültettek, és utána alig beszéltünk a barátnőmmel. de utána ő jött oda hozzám, és mondta, hogy üljünk megint egymás mellett, és így megint jóban vagyunk. :)
2012. dec. 8. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen mi már túl voltunk ezeken, bakker. Mi a franc van a fiatalokkal?
2012. dec. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!