Elvesztettem a legjobb barátnőm? 14/L
csináljatok közösen programokat. hívd meg hozzátok, menjetek moziba, forró csokizni, bármilyen program jó lehet, amit mindketten szerettek. legyen egy közös hobbitok, akár több is pl. iratkozzatok be táncórára vagy zenélni vagy rajzolás, fényképezés, stb.
És beszéld meg vele őszintén, hogy úgy érzed hanyagol téged, mert másokkal is barátkozik, pedig te a legjobb barátnődnek tekinted őt és szeretnéd ha ez így is maradna. Aztán ő meg elmondja az ő verzióját.
De engedd meg neki azért, hogy másokkal is barátkozzon, te is barátkozz rajta kívül is emberekkel. Akár itt a neten is. Lehet, hogy az a másik lány olyan dolgokat tud megosztani a barátnőddel, amire neki szüksége van. A fiúkkal meg hát, ha te is lógnál velük, akkor a barátnőddel még egy közös témátok lehetne, ami összeköt titeket. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)
Ő a gyerekes
De te barit írsz barát helyett:))
Én egyet kérdeznék:?
"miért baj az,hogy mással is lóg"
nem gondolod,hogy pont ez miatt kezd el mással is barátkozni (ami nem bűn),mert te túl közel akarod magadhoz tartani.
tudod mit? nem akarlak megbántani,de ha ilyen jó barát vagy hogy írsz nekünk,és ezen ennyit gondolkodsz.akkor nem is érdemel meg téged.mert ő sztem csak magával törődik. :)
biztos akadnak jobb barátok is.
amugy velem is ilyesmi történt,csak az hogy a barátnőm mással lóg. :( de nem baj akkor nem is igazi barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!