Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elvesztettem a legjobb barátnő...

Elvesztettem a legjobb barátnőm? 14/L

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel osztálytársak vagyunk 7 éve. Mostanában egy másik osztálytársammal lóg, és a 8.os fiúkkal. Az a csaj utál engem,de fogalmam sincs miért.A nnak a csajnak nincs is más barátja(a legjobb barimon kívül)mert olyan szemét mindenkivel és nagyon gyerekes...Nem értem hogy a legjobb barimnak mi tetszik benne,pedig néha ő mondja hogy mennyire paraszt és nyomorék....az lenne a kérdésem,hogy hogy szerezhetném vissza a legjobb barimat?nyugodtan kérdezzetek bármit...válaszolok mindenre:)
2011. jan. 29. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Tudom ez a te korodban hatalmas probléma...de én úgy gondolom,hogy ha valóban annyira jó barátnő,akkor nem kell vissza szerezni,vissza jön magától!Ha meg nem,akkor hagyd a csudába,akármennyire fáj is!
2011. jan. 29. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

csináljatok közösen programokat. hívd meg hozzátok, menjetek moziba, forró csokizni, bármilyen program jó lehet, amit mindketten szerettek. legyen egy közös hobbitok, akár több is pl. iratkozzatok be táncórára vagy zenélni vagy rajzolás, fényképezés, stb.

És beszéld meg vele őszintén, hogy úgy érzed hanyagol téged, mert másokkal is barátkozik, pedig te a legjobb barátnődnek tekinted őt és szeretnéd ha ez így is maradna. Aztán ő meg elmondja az ő verzióját.

De engedd meg neki azért, hogy másokkal is barátkozzon, te is barátkozz rajta kívül is emberekkel. Akár itt a neten is. Lehet, hogy az a másik lány olyan dolgokat tud megosztani a barátnőddel, amire neki szüksége van. A fiúkkal meg hát, ha te is lógnál velük, akkor a barátnőddel még egy közös témátok lehetne, ami összeköt titeket. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)

2011. jan. 29. 23:12
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Ő a gyerekes

De te barit írsz barát helyett:))

2011. jan. 30. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Én egyet kérdeznék:?

"miért baj az,hogy mással is lóg"

nem gondolod,hogy pont ez miatt kezd el mással is barátkozni (ami nem bűn),mert te túl közel akarod magadhoz tartani.

2011. jan. 30. 11:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Először is köszi mindenkinek a válaszokat!...Szóval, suliban szinte sose vagyunk együtt,mert ő is meg én is másokkal barátkozunk:))...Szeret korizni,én meg nem tudtam de most már megtanított,így voltunk együtt egy párszor,amúgy meg másokkal volt.Tehát mindkeen barátkozunk másokkal is
2011. jan. 30. 12:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Fiúkkal is szoktam lógni,meg msnezni is szoktunk velük,meg mindig jól elvagyunk együtt:))......amúgy igen ő a gyerekes,mert pl.ütögeti a barátnőm fejét,meg folyton sugdolózik....
2011. jan. 30. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ugyanez volt velem is. de télleg ugyanez. nálunk az lett h 8. évvégére már az ő legjobb barátnője volt, engem leszart, egy középiskolába került azzal a másik csajjal és azóta nem is hallottam felöle. ennek már 2 éve. most 16 vagyok. 7 évig voltunk mi is "legjobb" bnők és mintha semmi se történt volna eltávolodott tőlem és köddévált. azóta van egy bnőm és őt télleg úgy tudom hívni h igaz barát. megismertem új embereket és a régi suliból senkivel se tartom a kapcsolatot és végre megtanultam h milyenek az igazi barátok. szeritem nem érdemes törődnöd a csajjal, én pl. rengeteget sírtam azért mert évek után ezt csinálta velem de már tudom h elvesztegetett könnyek voltak.
2011. jan. 30. 22:38
 8/12 anonim válasza:

tudod mit? nem akarlak megbántani,de ha ilyen jó barát vagy hogy írsz nekünk,és ezen ennyit gondolkodsz.akkor nem is érdemel meg téged.mert ő sztem csak magával törődik. :)

biztos akadnak jobb barátok is.

amugy velem is ilyesmi történt,csak az hogy a barátnőm mással lóg. :( de nem baj akkor nem is igazi barát.

2011. febr. 2. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Az általános iskolai legjobb barátnőmmel nem beszéltem tizenéve. 1 év középiskola után olyan szinten más irányba indult a fejlődésünk, hogy örültem, ha nem látjuk egymást. :)
2011. febr. 2. 14:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek:))
2011. febr. 3. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!