Milyen egy átlag/normális 15 éves tini lány?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 20:03
1/31 anonim válasza:
Miben milyen? Ez egy értelmetlen kérdés!
2/31 anonim válasza:
nem rak magára vakolatot,nem iszik,nem cigizik,nem bulizik,nem szexel,és ha van barátja csóknál tovább nem megy,ellenben barátnőzik,tanul,sportol,van rendes hobbija
3/31 anonim válasza:
hát előző igen ilyen de szinte már egy iylen sincs. mostanában a "normális" cigizik, bulizik, annyi f.szt fogott mint kilincset, bulizik stb.
4/31 anonim válasza:
Az átlagos és a normális teljesen különböző.
5/31 A kérdező kommentje:
én nem a tinir*bancos fajtára gondolok,mert az egyáltalán nem normális és elég sok oylan lány van aki nem olyan.én a teljesen normális tinilányra gondolok.
2012. okt. 5. 20:15
6/31 anonim válasza:
Normális alatt nem a r.biket értettem, természetesen. :D
Ők az átlagosak.
A normálisak meg a többiek.
7/31 anonim válasza:
Nem sminkel, nem bulizik minden hétvégén, és nem issza le magát. Fészbúkra nem rak magáráról olyan képet, amin hiányos ruházat van rajta. Nem szexel. A fiút engedném neki, de ne akarjon nála aludni.
8/31 anonim válasza:
uhhuhúú itt az előzők kissé eltúlozták a dolgot :DD egy átlagos vagy normális lány szerintem nem ilyen gyépés amilyennek beálitottátok.én 14 ésfél vgayok de igenis szoktam inni,bulizni és képzeld még szűz vagyok,habár voltam már benne szexuális dolgokban de mind1 nah a lényeg h egy normális 15 éves nem egyenlő egy nyomorék stréber szendeszűz lánnyal.
9/31 anonim válasza:
/utolsóválaszolowohhk/mondjuk én nem vagyok normális mert én egy igazi SuperMeshhhi napi raj niggah vagyok.csak ez a véleményem
10/31 anonim válasza:
Sztem ez tök relative. Olyan nincs h 'átlagos' meg 'normális'
Úgyis mindenki más :D
Pl. Én: nem iszok, nem cigizek, nem fiúzok, nem bulizok ,4-5 tanuló vagyok.. Na ebből következtethetünk a 'szendeszűzre'.
VISZONT imádok sminkelni, egyszerűen élvezem a dolgot, ugyanígy vagyok a körmömmel, a hajamat is festhetem..jah meg a jó rucikat is szívlelem..
Szóval ha szembe jössz velem az utcán, nem mondanád meg rólam hogy milyen vagyok, a kinézetemből ki indulva arra következtetnél hogy egy hü.lye plázacica vagyok. Pedig nem így van :D én szerintem, és anyukám szerint is eza normális. :D kinek az alma, kinek a körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!