Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen egy átlag/normális 15...

Milyen egy átlag/normális 15 éves tini lány?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 20:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%
melyik időben? a mostani világban, időben az átlag 15 éves tini lány pasizik , iszik, bulizik minden héten. szétsminkeli magát, szexi ruhákba jár, szórja a szülei pénzét. és ezt felmérések is bizonyítják mert ILYEN AZ ÁTLAG MOSTANI VILÁGBAN egy 15 éves tini lány
2012. okt. 8. 03:19
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

Az átlag lány szerintem nem egy igazán megfogható kérdés, mivel nem létezik átlag lány, aki így átlagosan 63%-nyira szűz pl...

A normális lány viszont:

- Már nem egy kis hátulgombolós, így nem csak lányokkal barátkozik, sőt csókolgat arra érdemes és kevésbé érdemes hímnemű egyedeket.

- Viszont: tini lázadásában (és kinyíló értelmében) sem gondolja, hogy mindent jobban tud mindenkinél és mindent meg kell tennie, ki kell próbálnia, amit a szülők/tanárok/akárkik tiltanak vagy csak nem néznek jó szemmel.

- Viszont: tud saját döntéseket hozni és akár nagyobb lépéseket is megtenni az életben, de mindig úgy, hogy 100%-ig tisztában van a következményekkel.

Pl: szerintem legyen fiúja, járjon bulizni, élje életét. De legyen az a szülő és legyen saját magában az a korlát, amik meghúzzák a vonalat ezekben. Tehát felőlem elmehet bulizni, de ne kapjon minden bulira egy húszezrest otthonról. Érezze jól magát, de legyen tisztában vele, hogy az alkohollal csak lassan... (mondjuk ebben pont az tudna segíteni, ha otthon itatnának vele alkoholt, hogy TUDJA, milyen. Az, aki életében először egy buliban iszik, nyilván ostobábban nyúl bele ebbe és valószínűleg könnyebben berúgatják "kedves" barátai (értsd: a szomszéd srác, aki lyukat akar tömni.)

A szex is hasonló kérdés: legyen tisztában vele, hogy sem az első, sem a második csávója nem fog vele túl hosszú távon járni, vagy legalábbis erre csekély az esély, szóval nem biztos, hogy rögtön mindent nekik kéne adni. Ezért lassan engedje őket közel, de tartson határokat. Aztán ha valakivel évek óta jár és tisztában van a ciklusa, a nemi szervei mibenlétével meg azzal, hogy a nejlonzacskó nem óvszer, és TÉNYLEG akarja és nem csak a pasija akarja már nagyon, akkor megteheti, hogy lefekszik vele. De ezt mindenképpen előzze meg az, hogy vár, hogy kipróbálja a pasiját, hogy bízhat-e benne, hogy beszélnek a dologról, és hogy beszél mással is a témáról. Lehetne szülővel, de a tapasztalatok szerint ez soha nem működik, úgyhogy csak annyi tanácsot tudok adni, hogy ne a legjobb barinőtől, hanem egy néhány évvel idősebb, komolyabb embertől szerezzenek infókat. Pl nővér, báty, egyéb idősebb családtag, fiatal nagynéni, :-)

Szóval szerintem az alaptétel csak annyi, hogy mindig legyen észnél és tartsa a mértéket. Ha semmit nem siettet, vagy követ el dacból, akkor rendszerint idejében eszébe fog jutni, hogy "biztosan ezt akarom?" és általában az lesz a válasz, hogy "nem vagyok biztos benne"

Ebből pedig le lehet vonni a tanulságot és adott szituációban azt mondani a srácnak, hogy bocs,de nem most, nem itt és nem így, azt lehet mondani az első tequilára, hogy bocsi, de már ittam két bort és bár még nem próbáltam, de gyanítom, hogy egy rövid nem segítene a helyzetemen, azt mondhatja a barátnője orgiameghívására, hogy bocs, de szerintem ez így nem oké. És talán képes másoknak is jó tanácsokat adni hasonló kérdésekre.

Ja és egyébként: szerintem egy normális lány (legyen 15 vagy 25 vagy akármennyi) érdeklődik a világ fele, rengeteget beszél , de legalább annyit hallgat is másokat és Figyel rájuk, gondolkodik a jövőjéről ,de kiélvezi a Mát és ad a külsejére, de felismeri, hogy a szépség nem a smink, hanem az ápoltság és a mosoly és a vonzó nő nem attól vonzó, hogy szétteszi a lábát és felnyomja a mellét, hanem attól, hogy képes elég értelmesen kommunikálni és az arra érdemes fiúkat tünteti ki figyelmével a címeres fas***kalapok helyett.

Ez utóbbit külön is kiemelném ,mert a lányok többsége hajlamos azokkal a fiúkkal kezdeni, akiknek elég nagy a szája. Viszont nehezen veszik észre azokat, akik éppen ebben a korban már nagyon intelligensek, csak csendben meghúzódnak a háttérben

2012. okt. 8. 07:59
 23/31 anonim ***** válasza:

1: Átlagos.

2: Normális.

3: 15 éves.

2012. okt. 8. 09:20
 24/31 A kérdező kommentje:
valójában egyikotok sem írta le azt amire én igazából kiváncsi vagyok.nem arra vagyok kiváncsi,hogy mikor szexel,mikor részeg,kivel jár meg hasonlók,hanem,hogyan szokott általánosan viselkedni pl. a barátnoivel.am meg nem azért,de mioa lenne normális,hogy egy 15 éves már szexel? itt mindenki úgy beszél errol,mint ha anélku már nme is lehetne élni.
2012. okt. 8. 13:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
naa hello 15éves vagyok,ritkán sminkelem magam és bulizni egyántalán nm járok de a barátaimmal mindennap "csavargunk" nm iszok,van tervem a jövőre és van barátom mitől komolyodtam mert ő erre tanit h ne legyek 15éves tinir*anc mint az a 14 csaj aki szimplán el van kényeztetve meg az se igaz kis egoskám h szűz lennél szimplán beképzelt pi*sa. na annak az ellenkezője a normális
2012. okt. 8. 18:28
 26/31 kombesz válasza:
Szerintem belefér a buli, ez nem összekeverendő hányásig ivással és egyéb tudatmódosító szerekkel. Ha van egy fiú akit szeret a lány szerintem még a szex is belefér, bár ez nevelés kérdése, viszont ha én azt látnám hogy a 15 éves lányom és elég érett, akkor nem tiltanám le a barátjáról mert mint tudjuk szeretkezni jó! Természetesen ha látnám hogy egy, ordas **** irányába fajul a leányom azt nem hagynám de normál keretek között elmegy a party is és szerintem a szex is!
2012. okt. 8. 19:42
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

nem festem a körmöm, sminkelni napi szinten szoktam (korrektor a szemkörnyékre, barna szemceruza, néha spirál), dohányzom, 1-2 havonta megyek el "bulizni" (leginkább koncertekre vagy csak belülünk iszogatni), színházba is járok (a mozit viszont nem szeretem), erős gimnátiumba járok, az átlagom 4.2 körül van, délutánonként rajzórára járok és úszom, hétvégente a barátaimmal vagyok.

a barátaim szerint hippi lélek vagyok hipster testbe zárva.

a nővérem szerint buta vagyok és undirítóan lezüllött életet élek.

édesanyám szerint lelki beteg vagyok, és menekülök itthonról.

édesapám szerint nem kéne dohányozni, de azért jófej kölyök vagyok, legalább van kitől öngyújtót kérni.

szerintem az egyetlen problémám, hogy édesanyám és a nővérem megosztják velem a rólam alkotott véleményüket, így egy kicsit üresnek és céltalannak érzem magam, de azért kösz, jól vagyok - bár egy kicsit túlkoros a válaszoláshoz, majdnem17/L

2012. okt. 9. 22:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Ez gyakorlatilag két kérdés, tehát szedjük ketté:

Az átlag tinilány jövőképébe nem passzol bele a család, de úgy gondolja, mindig lesz egy marha, aki finanszírozza az ő szabad kis gyökértelen életét. Az átlag tinilány nem ismeri a szüzesség fogalmát 13 év felett, a hétvége nála egyenlő a bulival, a buli egyenlő a pasizással, ivással, narkózással, a kirándulás fogalma nála megegyezik a plázázással, a róla készülő fényképekhez a fürdőszobatükrön át vezet az út, a szülők és úgy általában az idősebbek tisztelete ismeretlen és megfejthetetlen fogalom a számára.

A normális lány mindennek az ellentéte, ebből következik, hogy az átlagos lány nem normális, a normális nem átlagos.

A felsorolás természetesen nem teljes, de irányadó.

2012. okt. 10. 14:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Megelőzendő a későbbi felháborodott válaszokat és figyelembe véve a korrektséget, ide tartozik, hogy az iménti sablon ráhúzható a kamasz fiúkra is. A mai fiatalság túlnyomó része túlságosan szabadjára lett engedve, valódi értékrenddel nem rendelkeznek, ami nem csoda, hisz már a szüleiknek sem volt. Bár nem vagyok egy kivénhedt aggastyán, túl a harmadik X-en azért elmondható, hogy az én gyerekkorom nem ma volt. Viszont az én korosztályom még a játszótéren találkozott a barátaival, nem a facebook-on, mi még a fára mászásokból és a biciklis esésekből szereztük a sérüléseinket, nem az ittas vezetésből. Mi el tudtunk játszani vidéken a nagymamánál egy szalmakazal tetején, kimentünk a patak mellé pecázni, nem volt számítógépünk (azt se tudtuk, mi az), mégsem unatkoztunk. Bármilyen talált dolgokból játékszert tudtunk varázsolni, így a fantáziánk is egészséges módon és irányba fejlődött. Mi nem tudtuk mi az a pláza, így nem is az volt a leghőbb vágyunk, hogy ott penészedjünk akár iskola helyett is. Tiszteltük a szüleinket, a tanárainkat, és úgy általában az idősebbeket. Mi is voltunk lázadó kamaszok, ám egyikünkből sem lett újsághír. Felcseperedvén mi is vágytunk a szórakozásra, azonban a szülőkkel kötött egyezséget betartottuk, az ígért időben otthon voltunk. Nem mellékes, hogy mi még tudtuk, hogy mi az a könyv, forgattuk is őket szorgosan és örömmel. Ha épp semmi más nem jutott eszünkbe, nem a facebook-on tettük közzé, hogy unatkozunk, hanem vagy a kezünkbe vettünk egy könyvet, vagy átszaladtunk valamelyik barátunkhoz. Mi még ismertük a magyar nyelvet, a beszédünket megértették a szüleink is, nem törekedtünk nyelvi reformokra.
2012. okt. 10. 15:01
 30/31 anonim válasza:

Én a normális tinilányt úgy képzelem el mint magamat bár van egy-két dolog amin változtatnék...:)

Én szeretek sminkelni, de nem viszem túlzásba mint egyesek. Körmösnél csináltatott körmöm van de nem műköröm.

Nem iszok, nem cigizek, nem drogozok..

Na és most jönnek amiken változtatnék!

Leszokni a csúnya beszélésről...Sajna már hozzászoktam...

Ha tehetném visszafordítanám az időt és nem feküdtem volna le az exbarátommal...

És végül de nem utolsó sorban nem festeném be a hajamat, max melíroztatnám...

2013. ápr. 4. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!