Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen egy átlag/normális 15...

Milyen egy átlag/normális 15 éves tini lány?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 20:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Jah és 16 l
2012. okt. 5. 23:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, a smink mehet, de a többi nem.:)))
2012. okt. 6. 09:25
 13/31 anonim válasza:
100%
aki azt hiszi h azok akik több f*szt fognak mint kilincset és kirakják a mellüket azok rég nem normálisak pl: én nem iszok nem cigizek és nem is vagyok ribi sztem ez lenne a normális 15 évesen és mivel annyi vagyok nem mondok hülyeséget de normális már nem igazán van sajna
2012. okt. 6. 09:26
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

hát igen...a mai átlag a tinir*bi... a normális meg az előbb leírtak.

Off: Annak a 14 éves lánykának üzenném: Grat hogy 14 évesen iszol... és csodálkozom h a szórakozóhelyekre beengednek...

2012. okt. 6. 10:13
 15/31 anonimalkoholista ***** válasza:
77%

Szerintem egy NORMÁLIS 15 éves tini lány tulajdonságai:

- nyitott a világra, próbálja azt felfedezni fizikai és szellemi téren

- érdeklődő önmaga, és mások iránt

- megtudja különböztetni, hogy mi számára és másoknak a jó és a rossz

- szeret szórakozni, kikapcsolódni, de ugyanakkor már kötelesség tudó

- van elképzelése a jövőjéről, de még nem biztos benne, alakítja még önképét.

- kialakult már a szüleitől való függetlenedés vágya, anyagilag azonban még nem, csak gondolkozásban függetlenedett szüleitől, ennek ellenére többnyire szófogadó, problémáit képes megbeszélni édesanyjával.

- vannak barátai, akikkel együtt tölti szabadidejének egy részét.

2012. okt. 6. 13:52
 16/31 anonim ***** válasza:
84%
a 14 éves kis taknyost látszik nem nevelték meg rendesen és normális értékrendje sincs,de sok esze sem,ha szerinte "gyépés" az aki nem egy iszákos tini ribi akkor nagyon téved
2012. okt. 6. 18:54
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

15 vagyok és

-havonta csak egyszer kétszer iszok alkoholt és nem hányásig mindig tom mi folyik körülöttem

-nagyon kevés smink

-bulizni időm sincs mert sokáig tart a suli és hulla vok

-mikor a barátaimmal vagyok akkor azt is hiszik be vagyunk baszva de józanok vagyunk!!!!

-megkövetelik tőlem hogy 3nál rosszabb jegyet ne hozzak és fél évkor minimum 4 es

-köröm festés

-anyummal nem jövök ki jól ,de mire jók a nővérek

szóval amit sokan leírtak az az átlagos JÓKISLÁNY ,a világ már rég nem jó annyira mint mások akarják

csak az a lényeg ha jól neveltek valakit akkor már van mondjuk ítélőképessége arra mit nem kéne mégis meg tenni

2012. okt. 7. 17:08
 18/31 anonim válasza:
31%
17-es válaszolónak: nem átlagos JÓKISLÁNY (ahogy írtad), hanem normális tinilány. Nincs annál undorítóbb, mikor egy lány iszik :)
2012. okt. 7. 19:15
 19/31 anonim ***** válasza:
13%

haló. én a nyolcas-kilences válaszoló vagyok :DD jót nevettem rajtatok,eskü ez a gyik jobb mint a fű.(dehogyiss)

képzeljétek én 4es 5-ös tanuló wok /mondjuk van 2-esem is,dehát ezvan ha nem szívlel a tanár/.tiszta vicc amiket irtok má' am meg nem is sminkelem magam mert alapból gyönyörű vagyok nah meg egoista iss :DD xd és leszarom a véleményeiteket úgyhogy nyugottan le lehet szólni :DD ~ANapirajSuperMeshi~

2012. okt. 7. 22:12
 20/31 anonim ***** válasza:
16%
jah és jól neveltek képzeljétek csak el ~ANRSM~
2012. okt. 7. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!