Milyen egy átlag/normális 15 éves tini lány?
hát igen...a mai átlag a tinir*bi... a normális meg az előbb leírtak.
Off: Annak a 14 éves lánykának üzenném: Grat hogy 14 évesen iszol... és csodálkozom h a szórakozóhelyekre beengednek...
Szerintem egy NORMÁLIS 15 éves tini lány tulajdonságai:
- nyitott a világra, próbálja azt felfedezni fizikai és szellemi téren
- érdeklődő önmaga, és mások iránt
- megtudja különböztetni, hogy mi számára és másoknak a jó és a rossz
- szeret szórakozni, kikapcsolódni, de ugyanakkor már kötelesség tudó
- van elképzelése a jövőjéről, de még nem biztos benne, alakítja még önképét.
- kialakult már a szüleitől való függetlenedés vágya, anyagilag azonban még nem, csak gondolkozásban függetlenedett szüleitől, ennek ellenére többnyire szófogadó, problémáit képes megbeszélni édesanyjával.
- vannak barátai, akikkel együtt tölti szabadidejének egy részét.
15 vagyok és
-havonta csak egyszer kétszer iszok alkoholt és nem hányásig mindig tom mi folyik körülöttem
-nagyon kevés smink
-bulizni időm sincs mert sokáig tart a suli és hulla vok
-mikor a barátaimmal vagyok akkor azt is hiszik be vagyunk baszva de józanok vagyunk!!!!
-megkövetelik tőlem hogy 3nál rosszabb jegyet ne hozzak és fél évkor minimum 4 es
-köröm festés
-anyummal nem jövök ki jól ,de mire jók a nővérek
szóval amit sokan leírtak az az átlagos JÓKISLÁNY ,a világ már rég nem jó annyira mint mások akarják
csak az a lényeg ha jól neveltek valakit akkor már van mondjuk ítélőképessége arra mit nem kéne mégis meg tenni
haló. én a nyolcas-kilences válaszoló vagyok :DD jót nevettem rajtatok,eskü ez a gyik jobb mint a fű.(dehogyiss)
képzeljétek én 4es 5-ös tanuló wok /mondjuk van 2-esem is,dehát ezvan ha nem szívlel a tanár/.tiszta vicc amiket irtok má' am meg nem is sminkelem magam mert alapból gyönyörű vagyok nah meg egoista iss :DD xd és leszarom a véleményeiteket úgyhogy nyugottan le lehet szólni :DD ~ANapirajSuperMeshi~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!