Mi a véleményetek arról, hogy egy 11 éves kisgyerek karácsonyra iPhone 5-öt kap?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:29
41/57 anonim válasza:
Szerintem 1 gyerek legalább annyi mindenre tud használni 1 telefont mint a felnőtt 2. a olcsóbb telefon is ugyanazt tudja (játszani,netezni,fényképezni) csak mindezt lassabban,rosszabb képet csinál stb... Azt meg nem is értem hogy jutottunk el oda hogy ha valaki iphone kap nem fog tudni írni meg olvasni. Másik meg hogy 200 ezer ft csak Magyarországon nagy pénz és esetleg ha mondjuk ügyvédek a szülei rohadtul nem számít az a 'kis" pénz
43/57 anonim válasza:
Van egy iskola ahol több gyerek az órán iPhone5 telefont nyomkodják az órán.A tanár látja de rájuk se szól.Így lesz egy gyerekből analfabéta.
44/57 anonim válasza:
Sőt, van olyan ország (Norvégia--csak hogy ne egy alacsony színvonalúra gondoljatok, mint ez itt), ahol az iskolában a tanulók kapnak laptopot, azon dolgoznak az iskolában, hazavihetik, stb. És jééé, Európa legfejlettebb országa?
45/57 anonim válasza:
nem attól lesz valaki értelmes,vagy az ország fejlettebb,hogy taknyosok Iphone-nal meg laptoppal rohangálnak...
46/57 anonim válasza:
45.válaszoló:+1
Én attól félteném, ellopják, és, hogy nem használná ki. Én egy olcsó Nokiát sem használok ki teljesen 14, majdnem 15 évesen, nem tudom, ő mit tudna vele kezdeni. Persze lehet, én vagyok lemaradva a kortól.
47/57 anonim válasza:
"nem attól lesz valaki értelmes,vagy az ország fejlettebb,hogy taknyosok Iphone-nal meg laptoppal rohangálnak..."
Nem rohangálnak vele , hanem használják , és ha megnézel egy statisztikát jót tesz a "taknyosoknak" a laptop és az okosteló ....
48/57 anonim válasza:
Persze jót tesz.....hiába kardoskodsz nincs értelme gyereknek Iphone-t,meg laptopot venni
49/57 anonim válasza:
Miért nem lenne egyszerűbb 1 laptopot venni és azon tanulni ?? Megint le vagyunk maradva inkább legyen 10 ezer könyve 1 diáknak és lapra írjon persze ezzel nincs gond csak már kicsit fejlettebbek vagyunk.
50/57 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne minden 1 laptopon vagy tableten lenne, sőt jobb is mert 1 könyv nem versenyezhet 1 laptopal amin minden rajta van. Az hogy van e értelme venni iphone a gyereknek ? Valószínű anyagi helyzetöl függ ha nem számít akkor igen van mert a Mai gyerekek ki használják a telefonokat és ha megtehetem akkor már a legjobbat veszem meg neki. Norvégia meg fényévekre van tőlünk fejlettségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!