max olyat kapna ha a gyerekem lenne ami olyan régi típusú... /tudjátok amit még ha elejtünk akkor se lesz semmi baja/
2012. dec. 25. 15:07
22/57 anonim válasza:
#19, #20 +1
2012. dec. 25. 17:46
23/57 anonim válasza:
"Istenem de szánalmasak a válaszok többsége. Aki meg teheti miért ne vegyen iphone 5 a gyerekének ? "
Talán mert 11 éves??? Miért kellene egy 11 éves gyereknek 200 ezer forintos cuccal mászkálni?
Hátha egyszer jól elkapják és összeverik, mi?
Azért a hülyeségnek is van határa...
2012. dec. 25. 18:03
24/57 anonim válasza:
Az iPhone5 nagyon jó de semmit sem ér.A mobiltelefon beszélgetésre való.
2012. dec. 25. 18:04
25/57 anonim válasza:
El tudom képzelni,hogy felnőttként mennyire fog megbecsülni bármit is..Előre sajnálom,milyen felnőtt lesz szerencsétlenből...
2012. dec. 25. 18:53
26/57 anonim válasza:
Lol, elég visszajönni ide három oldalnyi válaszra, a magyaroktól aztán azt kapja az ember, amire számít. Tiszta szánalom.
Nem értem, miért kell ennyire kiakadni. (Ja, de, bocs, értem: a legtöbb irigy :D) Ha megteheti, csinálja, nekem aztán mindegy. 11 évesen nem mondom, soknak tűnik az iPhone 5, de hát ez van. Nekem is volt már 11 éves korom előtt telefonom, nincs szerintem ebben semmi.
2012. dec. 25. 19:07
27/57 anonim válasza:
egy gyereknek alapból nincs szüksége Iphonera,ki se tudja használni,üzletembereknek,ügyvédeknek stb találták ki,az meg hogy egy 11 éves kisgyereknek ilyet vesznek az csak azt mutatja,hogy a szülői idiótaság,felelőtlenség határtalan
2012. dec. 25. 19:30
28/57 anonim válasza:
Pffffff, hagyjuk már, hogy "nem tudja kihasználni", meg hogy "üzeletembereknek találták ki". Fenét. Az iPhone-t pont, hogy MINDENKINEK találták ki.
2012. dec. 25. 20:34
29/57 anonim válasza:
persze sms küldésre és telefonálásra,esetleg felmehetsz a netre vagy használhatod a GPS-t hűűűű,nekem is Iphonom van nem használom ki,de egy 11 éves aztán végképp nem használja ki
2012. dec. 25. 20:44
30/57 anonim válasza:
11 évesen kaptam egy olcsó talafont, mert már sokat kóboroltam. Így is egyszer keményen megkergettek, szerencsére jól futok rövidtávon. Akinél egy ilyent látnak meg, azt szerintem nem hagyják majd úgy elfutni mint én, egy ilyesmi megér némi plusz fáradságot. Arról nem is beszélve, hogy nem értem, mi szüksége van rá, de hát kérem, ez már abszolút szubjektív, nem szólhatok bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!