Mi a véleményetek arról, hogy egy 11 éves kisgyerek karácsonyra iPhone 5-öt kap?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:29
1/57 anonim válasza:
Jól el vannak a szülők eresztve anyagilag.. Soha nem vennék neki.(Még magamnak se..) 27N
2/57 anonim válasza:
Nem cserélnék vele. Mit nem adnék érte, ha még játszhatnék és gondtalan gyerek lehetnék. Most reménykedek, hogy a 6.-os és a 8.-os uncsitesómék (én 20 vagyok) vmi izgi társasjátékot kapjanak és elhozzák, hogy kipróbálhassuk:P
3/57 anonim válasza:
Jó dolog hogy telik rá és ez esetben semmi gond nincs vele.Bár szerintem a korosztályhoz nem igazán megfelelő ajándék.
4/57 anonim válasza:
11 évesen?! Telefont abszolút nem kapna 14 éves koráig, nem h iphon 5-öt.
A kedves szülők jól el vannak eresztve és nem tudnak gyereket nevelni. Indokolatlanul elkényeztetik.
5/57 anonim válasza:
Azt, hogy pont leszarom mit kap. Vagyis egy picit azt, hogy minek neki Ifos öt? Kapott volna egy ugrálóvárat, vagy bármit, amit esetleg tud élvezni egy 11 éves... Nomeg, hogy a szülőkre szakadt a bank.
6/57 anonim válasza:
én 11 évesen még legot kaptam. annál nem jobb akármilyen szuper telefon sem! :D
7/57 anonim válasza:
Nem vennék neki mivel 1 h rohdtul nem neki való max csak menőznevele. Sulib ! Esetleg egy Samsung galxy s 3 ha már van pénz! Nekem van 32 évesen iphone5 3 gyerek melett nm hiszem h neki való lene
8/57 anonim válasza:
Az én 12 éves unokahúgom is iPhone 5-öt kapott. Igazából semmi közöm hozzá, hogy mit vesznek neki a szülei, az ő dolguk. (Azért tartom furcsának, mert ketten nem keresnek 150 ezret és van egy csomó tartozásuk. ennek ellenére vesznek 200 ezres telefont)
9/57 anonim válasza:
Igaz hogy az iPhon5 egy nagyon modern és telefon és rengeteg alkalmazás van rajta (amik semmire nem kellenek)de az én véleményem hogy felesleges az iPhon5.És az a szülő aki ilyet vesz a 11 éves gyerekének az vagy jól keres vagy nem normális.
10/57 anonim válasza:
Igaz hogy az iPhone5 egy nagyon modern és telefon és rengeteg alkalmazás van rajta (amik semmire nem kellenek)de az én véleményem hogy felesleges az iPhone5.És az a szülő aki ilyet vesz a 11 éves gyerekének az vagy jól keres vagy nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!