Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy 11 éves kisgyerek karácsonyra iPhone 5-öt kap?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
29%
Az, hogy a háttérben majomszeretet állhat és bele sem merek gondolni, mit formál majd a gyerekből.
2012. dec. 25. 01:04
 12/57 anonim ***** válasza:
27%
Ki volt ez aki így írta az iPhone5-öt:iPhon5
2012. dec. 25. 01:12
 13/57 anonim ***** válasza:
7%
Az, hogy a szülei pénzben fejezik ki a szeretetüket, ami nem igazi szeretet!!!
2012. dec. 25. 07:12
 14/57 anonim ***** válasza:
47%
tanuljátok már meg h az nem Iphon5 hanem Iphone5......amúgy sztem ha elviszi az iskolába úgyis ellopják
2012. dec. 25. 08:51
 15/57 anonim ***** válasza:
26%

Mi az az iphone5?? De ahogy a válaszokból nézem, elég drága fölösleges menőző telefonos dolog lehet. Hát 11 évesen csak azért lesz a fiaimnak telefonja, mert messze van az iskola. De csak alap telefonjuk lesz. De eleve így vannak nevelve. Akörnyezetünkben 6 évesen kaptak már xboxot, okos telefont. Az én gyerekem úgy van nevelve,hogy ne is vágyjon ilyenekre. Nem is örülne neki.

Egyébként sokszor panasazkodunk ilyen világ olyan világ. Egyértelműen egy szörnyű gépezetben vagyunk, ahol a szülők cseszik el a gyereket.

Hogy örültem én 11 évesen amikor a parkban bújócskáztunk. ezek a gyerekek már nem.szomorú

2012. dec. 25. 09:56
 16/57 anonim ***** válasza:
39%

Nem lennék a helyében.. én 11 évesen még a plüsseimmel meg a pónijaimmal játszottam.. ő meg. :|

Amúgy meg még nekem sem kéne. xD

Még 14 évesen is játszok csak nem plüss pónival hanem a 600kg-os pacikámmal.. xDD

2012. dec. 25. 10:16
 17/57 anonim ***** válasza:
50%

Gáz. 11 évesen mégis minek? Nem tud rá vigyázni sem, simán el is lophatják. Nem tudom a szülők mit szólnának, ha a gyereket egyszer a telefonjáért vernék össze...

Egyébként még így 22 évesen s hülyeségnek tartom az ilyen telefont. Hihetetlen, hogy képesek az emberek ezért kiadni 200 ezer forintot. Még ha vki olyan kő gazdag, akkor egészségére, de sokszor látom azt, hogy a sülők ezért HITELT vesznek fel...Egy 200 ezres telefonra hitelt...nevetséges. Aztán csodálkoznak, ha megszívják.

2012. dec. 25. 10:20
 18/57 anonim ***** válasza:
Hát én 12évesen kaptam elöször telot felhajhatos volt memoriakártya nélküli nekem megfelelt,10-11 éves koromba társast,kártyát kaptam...bár ha a szülők megtehetik...
2012. dec. 25. 11:17
 19/57 anonim ***** válasza:
55%
Istenem de szánalmasak a válaszok többsége. Aki meg teheti miért ne vegyen iphone 5 a gyerekének ? Attól mert valaki gazdag és megveszi a legjobb minőségi cuccokat a gyerekének nem lesz rossz szülő . Persze csak úgy én se vennék a gyerekemnek de ha van rá pénz miért ne ?
2012. dec. 25. 13:59
 20/57 anonim ***** válasza:
Másik dolog hogy ma már mindent felváltott a technika 1 ipadel vagy 1 laptoppal mindent meg lehet csinálni,miért jobb ha a gyerek plüss állattal játszik mintha a telefonon játszana valamit ? Mindenki mondja hogy régen ő még xy kapott nem telefont hát valljuk be régebben nem volt ennyire elterjedt az okostelefon ma már szinte mindenkinek van.
2012. dec. 25. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!