Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy 11 éves kisgyerek karácsonyra iPhone 5-öt kap?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:29
1 2 3 4 5 6
 31/57 Quorra ***** válasza:
67%

11 évesen babáztam, majdnem 13 voltam, amikor megkaptam életem első telefonját, egy Nokia 3410-et. xD

20/L

2012. dec. 25. 23:45
 32/57 anonim ***** válasza:

én 12 évesen kaptam meg az első telefonomat siemens A40-est ami kb tényleg sms meg hívásra szolgál se játék se kamera se semmi

igazából ők tudják mit vesznek neki de ha már ennyi idősen mindent a s.gge alá tesznek a szülök és elkényeztetik aztán valami baj történik akkor nagy problémája lesz az életbe de ők a szülök úgy szúrják el a kisgyerek életét ahogy akarják

vélemény: én biztos nem vennék ilyet a gyerekemnek én még mindig társas játékokat meg ruhákat kapok nincs okos telefonom és nem is vágyom rá még is élek :)

17/L

2012. dec. 26. 00:09
 33/57 anonim válasza:
62%
Megtehetik , ennyi. Én támogatnám, fejlődni kell , lépést tartani a korral , minél előbb csöppen bele a virtuális világba annál előbb sajátítja el ezeknek működését(persze , én is csak akkor adnák neki , ha ő kérné és el tudná mondani ,hogy pontosan mire is kell neki) , mert bizony egy 11 éves is ki tudja használni az okostelefon által adott lehetőségeket. Nekem már 4 éves korom óta van számítógépem és semmi kárt nem tett bennem, nem vagyok függő , nem töltöm az egész napot a gép előtt , és boldog vagyok ,hogy már ilyen rég óta van pc-m és ezáltal elég sok lehetőség tárult elém. Mivel manapság mindent meg lehet tanulni az internetről , és bármi érdekli őt felmehet és megnézheti , mert higgyétek el használni fogja akkor is a telefont , ha egy kérdésre keresi a választ , és meg fogja találni , nem csak játszani fog rajta....
2012. dec. 26. 00:47
 34/57 anonim válasza:
+1 előző :)
2012. dec. 26. 02:22
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
02:22 milyen fura, hogy hasonló a nevetek és az elfajzott véleményetek is egyezik :D felettébb különös
2012. dec. 26. 02:24
 36/57 anonim válasza:
:D
2012. dec. 26. 02:28
 37/57 Quorra ***** válasza:
qwerty egy tipikus for ever alone.
2012. dec. 26. 09:27
 38/57 anonim válasza:
Melyik qwerty???
2012. dec. 26. 13:42
 39/57 anonim ***** válasza:
Ha nekem volna egy gyerekem, és úgy állnék anyagilag, hogy nem jelentene gondot egy 150 ezres telefont megvenni, még akkor sem vennék neki. Miért? Mert egyszerűen egy 11 éves gyereknek nem erre van a szüksége! Utána meg sír a szülő, hogy nevelési tanácsadóba kell vinnie a gyereket, mert írni - olvasni nem tud... 11 éves gyereknek mi szüksége van rá? Először vennék neki valami ócska telefont, ha látom, hogy tud rá vigyázni, akkor esetleg egy fokkal komolyabbat, de akkor sem szifont...
2012. dec. 26. 13:44
 40/57 anonim válasza:
*semmi, hülyeséget kérdeztem, mindig csak utólag gondolkodok :D
2012. dec. 26. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!