Nem tudom mit tehetnék. Szerintetek?
Annyira egyedül érzem magam és annyira rondának.. semmi önbizalmam sincsen.. :(( Vannak barátaim ,akiket nagyon szeretek, de nincs sok.. pont azért mert nincs önbizalmam és ezáltal csendes vagyok :((
nagyon kiborultam mostmár.. itt sírok nem tudom mióta mert egyszerűen úgy érzem hogy én vagyok a legrosszabb ember a világon.. nem tudom mit tehetnék..
15/L
Vannak barátaid, szeretnek, akkor nyilván nem te vagy a legrosszabb ember. A barátokat nem muszáj halmozni, elég ha van egy pár, akiknek igazán fontos vagy.
Miért érzed magad rondának? Mi az ami nem tetszik magadon?
Egészében annak érzem magam.. bár mondták páran hogy szép vagyok lányok és fiúk is vegyesen ,de nem hiszem el nekik mert már annyi sérelem van bennem mások által hogy egyszerűen hihetetlennek tűnik számomra hogy komolyan gondolják...
A barátaimnak örülök is..
csak annyira sokat bántottak tényleg.. és lehet hogy túl érzékeny is vagyok de akkor is most minden összegyült és a sírást se bírom abbahagyni.. ://
Minthogyha én írtam volna :))
Minden stimmel
Szia! Amit leírtál, az alapján nagyon szimpatikusnak tűnsz :)
Küldenél képet? Kizártnak tartom, hogy csúnya vagy :) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!