Mit tehetnék? Úgy érzem végleg elveszítem a legjobb barátnőmet.
Kezdeném ott,hogy 15 évesek vagyunk.
Nekem 11 hónapja van kapcsolatom,egy nagyon aranyos sráccal.Próbáltam nem elhanyagolni a barátnőmet,barátaimat,ami szerintem sikerült,mert sosem panaszkodtak,hogy nem foglalkozom velük.Tudnotok kell,hogy ahol én élek,erősek a barátságok. Már 6 éve egy társaságban vagyunk.A barátnőm csak nem rég csatlakozott a "bandánk"-hoz.A nyáron semmi gondunk nem volt,sokszor együtt voltunk,együtt csináltunk szinte mindent.Hozzáteszem 10 éve voltunk barátnők.Aztán ahogy elkerültünk mindketten egy új suliba,ugyanabba,osztálytársak is vagyunk.Neki még a beiratkozáskor elmondtam,hogy csakis miatta mentem oda,mert ilyen szakot akartam tanulni,amilyet tanulunk,de kolis akartam lenni,ez a suli pedig közel van,csak buszocskázni kell...Nem akartam itt hagyni,nem akartam hogy vége legyen a barátságunknak.Aztán szeptember körül megismerkedett egy sráccal,3 nap múlva már járni is kezdtek.Kicsit zavart a dolog,mert tényleg nem foglalkozott velem.A barátja meg szószoros értelmében megtudott volna ölni.Nem tudom miért,de nagyon útál engem,lenézett,sőt volt hogy be is szólt,és a barátnőm nem védett meg,ami nekem rosszul esett.Szeptember végén voltak nekem nagyon nehéz időszakaim.Azt gondoltam mellettem fog állni.Tudta,hogy gödörben vagyok,de nem segített,még csak le sem jött megnézni.Most már szinte alig szólunk egymáshoz,pedig egymás mellett ülünk,ő szünetben a barátjával van, sosem velem jön haza a buszon.Suliban látom csak.Eddig pedig mindig együtt voltunk,amikor csak tehettük.Elhanyagolt,én meg lemondtam róla.Nem tudom mit csináljak.Nem bízom már benne.
Észre sem vettem hogy ilyen hosszú lett.:)
köszönöm annak aki végig olvassa.:)
Az a baj hogy legtöbbször az emberek mindenre gondolnak csak arra nem hogy megbeszéljék a dolgokat értelmesen támadás nélkül.Lehet hogy nem ment utánad nem együtt mentek haza és nem látogat meg de akkor tedd meg te. és ha néhány alkalom után,még mindig szarik a fejedre és azután hogy te kezdeményeztél még mindig nem jön oda hozzád és nem úgy viselkedik ahogy egy állítólagos barátnak kéne akkor mondd meg neki hogy neked ez így nem pálya és kérdezd meg hogy veled van-e baja vagy csak szimplán nem kell már neki a barátságotok. Ha viszont már tényleg annyira elveszettnek érzed a dolgot és nem akarsz utána menni vagy te küzdeni érte akkor simán beszéld meg vele ezt az egészet és mondd el neki amit itt nekünk , azt amit érzel és utána hagyjátok egymást békén. Ha meg nem bízol benne az már rég rossz mert a(hozzátenném bármilyen) kapcsolat alapja a BIZALOM . HA ez már nincs meg akkor ez már nem barátság és bármilyen szarul is esik hagynod kell őt . Egyszer majd csak rájön hogy mit veszített.
kitartás :) tudom milen elveszíteni egy állítólgos barátot főleg akkor amikor számítanál rá :S
sajnos van olyan helyzet is amit nem nagyon lehet megbeszélni.. én is így jártam,mint te..
próbáld meg megbeszélni vele, ha nem sikerül akkor inkább hagyjad, a barátsághoz két ember kell, meg amúgy se lehet azt erőltetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!