Egész kamaszkoromat végig kíséri, hogy internet függő vagyok. Mit tehetnék?
miért akarsz tenni elleni bármit is?
netezni jó :D
ez rabság. Ideges vagyok, ha nem nézhetem meg a szokásos oldalaimat a szokott időben. Abban reménykedem, hogy talán elmúlik. Ja, és kb. 10 éve tart, először csak mélezgettem, olvasgattam, most meg fórumozgatok, hát nem normális. Ráadásul a net felpörget, nem érzem, hogy múlik az idő.
Sajna az akaraterő segítene csak...a telefonom is netes.
Mintha rólam írnál,csak én 16 éves vagyok.Tudod én kezdem unni már ezeket a primitív embereket facebookon is,a netes játékok meg azóta lettek unalmasak,miután ismerősöm kölcsönadta a simset(2.).Azzal is órákat tudtam játszani,nyár óta van meg,azóta vissza sem kéri.Most már azt is kezdem unni és úgy érzem,hogy 1 hétre hagynom kellene a netet teljesen.Sőt az egész gépet.Játszottam én is szerepjátékokkal,na azokat 1 hét alatt meguntam.Nem láttam mást,csak hülye vámpíros képeket a BiteFight-on,de ott megismerkedtem egy fiúval,na vele 3 hónapig jártam..ez volt 3 évvel ezelőtt körübelül.Aztán megtaláltam a régi képeimet és később mindig valami régiség után kutattam..mert régen blogokat írtam,és azokat újra és újra átolvastam.Nosztalgiázni tudtam az internettel.A barátságaim viszont emiatt mentek tönkre.Elhanyagoltam az egész világot..:( most meg mindennap mehetnékem lett hirtelen és láss csodát,csak elmesélem a csütörtöki napomat.
Szóval most a héten csütörtökön történt,hogy kiugrottunk a Rossmannba,a mekibe meg fagyizni meg a Duna partra.:D Néztem a vizet,ahogy lesüt rá gyönyörűen a Nap..ott vannak a kacsák és hápognak..és olyan aranyosak..én ott tudtam volna maradni egész estéig..aztán 4-kor indultunk vissza a vidékibe.Barátnőm elkísért az aluljáróig.Hazajöttem.Rettentően hiányzott az a hely.Nagyon szerettem ott lenni és megélni azt a pillanatot a természetbe az egyik osztálytársammal.Nélküle is jó lett volna,elgondolkodtam volna ott jó sokáig.Aztán hazajöttem és alig voltam egy percet itthon..átmentem a mamához,az egyik ismerősömhöz(5 éve ismerem és nagyon szeretem,második anyámként..barátként..)..aztán 8 óra volt és hazamentem.Negyed 9kor ültem nethez.Éjfélkor meg valami csoda folytán elkapott az álmosság..1 órakor le is feküdtem.Az sem kis idő a netezésre,tudom..de annyi azért valahogy kellett.
TALÁLJ ELFOGLALTSÁGOT,KERESD FEL A BARÁTAIDAT,LÁTOGASD A ROKONAIDAT,ISMERŐSEIDET,BESZÉLGESS!!!
16/L
Rád férne egy jó katonás erőltetett menet, azt követően, pedig 2hetes túlélőtúra, de úgy hogy azt megemleges! Egy életre elmegy a kedved a kockázástól....:)
Sámándoktor meggyógyít téged.! :)
Örömmel segítettem!
én el bírom magam foglalni mással, de közben arra gondolok, hogy de jó lesz majd utána leülni a géphez, biztos csomó új cikk van a neten meg esetleg levelet is kaptam :)
Egyébként meg az a baj, hogy függő természet vagyok, mindig rákattanok valami mániára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!