Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 3 legjobb barátnő dilemma,...

Watson kérdése:

3 legjobb barátnő dilemma, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Alapból ők ketten voltak, de összevesztek még 3 éve és az egyikük velem kezdett barátkozni. Én félig antiszoc voltam , félig meg csak fiúkkal haverkodtam. Most mindkettejükkel nagyon jóban vagyok , és eddig ők is így voltak egymással, de kb. egy hete valami baja van az egyiknek a másikkal.

Az egyiküket áthívtam péntekre aludni , elsőnek poénból a "világvége" miatt , de aztán úgy volt itta lszik. Hát, mégse. Beteg lett. - ez csak ma derült ki-

A másik lányt viszont láthatóan bántotta, hogy őt kihagytuk a dologból. Erre válaszként engem áthívott matekot korrepetálni neki, mert nem értette.

Mindkettejüket szeretem , nem tudok dönteni kit jobban. Talán a második lány "normálisabb" és nem olyan "flegma" ember , emiatt felé húz a szívem.

Na, mint mondtam az 1. lány beteg lett , én barom meg egyből szóltam a másiknak, hogy ő nem akarna-e átjönni. Most lelkiismeretfurdalásom van emiatt, mert örülök , hogy beteg lett. :S

Emiatt nem fog megutálni az 1. lány? :S

2012. dec. 20. 21:06
 1/8 A kérdező kommentje:
asdasdasd. NAGYON FONTOS LENNE A VÁLASZ.
2012. dec. 20. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szóval te most csaj vagy?
2012. dec. 20. 21:59
 3/8 A kérdező kommentje:
az.
2012. dec. 20. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy valamit mondok neked..... még jó pár év kell ahhoz, hogy kiderüljön kik az igazi barátaid. Ezen még most kár aggódnod. Barátkozz akivel jól esik, ahogyan jól esik.... Kívánom, hogy tartósak legyenek ezek a kapcsolatok az életedben!
2012. dec. 21. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megutál, az elég gáz, főleg, hogy előtte meg a másik lányt akartátok ketten kihagyni. Igazából ezek a "3 legjobb barátnős" dolgokkal az a baj, hogy előbb-utóbb nagyon valószínű, hogy valaki kiszorul a kör közepére. Csak nehogy a végén te legyél az, aki két szék között vacillálva végül a pad alatt kötsz ki!
2012. dec. 21. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:
huha... a nagy legjobb barátnők.Ha annyira nagy barátnőid akkor 1.nem az lenne az első gondolatod hogy dönts közöttük mert ez eszedbe sem jutna 2.eleve ilyen szituáció ki sem tudna alakulni.Az igazi barátnők nem ilyenek és ne stresszelj rá erre ,elbasztad. ha megharagszik akkor azt jogosan teszi.hány éves vagy? 10?
2012. dec. 21. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
3man sose jó barátkozni, a pszihológia könyvek is megmondják :D. amúgy igaz, mert valamelyik mindig kiszorul előbb-utóbb.
2012. dec. 23. 17:29
 8/8 senior24 ***** válasza:
Igaza van!Nagyon sok idő kell mire kiderül és ami talán még fontosabb h bajban ismerjük meg a barátainkat!Nem vicc.Sokan addig "barátok amig minden happy!Rengeteg kijelentés van uton utfélen tiniktöl is,h van 20-30 barátom.Ácsi!!!Milyen barátok?Akikkel plázázni lehet és vihogni a pizzériák elött,vagy akik ki is állnak melletted és sz'rban sem hagynak egyedül?Mert nem mindegy!Söt olyan is van h honapokig vagy évekig egész normális és szinte már barátként tekinthető aztán egyszer csak megváltozik.És igen jellemző az h jo barátok vagy barátnők vagytok,aztán mellévetődik egy szöke plázacica vagy egy Justin Bieber fejü éretlen kis sz'rkupac és már szoba sem áll veled,nem köszön,bunkozik és egyik naprol a másikra hirtelen megsértödik vagy keresztbe rak és már ki is beszél a hátad mögött,söt sokszor ö lesz a legnagyobb sz'rkeverő.Nagyon sok dolgot nem értek az emberek viselkedéséből,de nem is akarom megérteni.Nekem is van egy igazi barátom és ha egy harmadik ember,ha meg feszülne sem tudná telemesélni a fejemet és ha mondana is valamit,akkor elöször meggyözödnék a dolgokrol és utánajárnék h igaz e vagy hamis.Egyszoval szánalmas de ez még csak a leg light-sabb viselkedésük,vannak ennél sokkal de sokkal g'cibb huzásaik azoknak,akik az egyik nap még a "megvédelek és nem hagyom h b'szogassanak" kijelentéssel tömik a fejed,meg elkisérnek mindenhová,segitenek mindenben stb, a másik nap meg már a legg'cibb ember a földön és csak akkor lesz ismét POFÁTLAN módon normálisabb ujra veled ha éppen nincsenek mellette a szintén g'ci barátnöi vagy barátai.Én az ilyeneknek általában ugy leszoktam törni a szarvát csak ugy füstöl!
2013. máj. 15. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!