3 legjobb barátnő dilemma, mit kéne tennem?
Alapból ők ketten voltak, de összevesztek még 3 éve és az egyikük velem kezdett barátkozni. Én félig antiszoc voltam , félig meg csak fiúkkal haverkodtam. Most mindkettejükkel nagyon jóban vagyok , és eddig ők is így voltak egymással, de kb. egy hete valami baja van az egyiknek a másikkal.
Az egyiküket áthívtam péntekre aludni , elsőnek poénból a "világvége" miatt , de aztán úgy volt itta lszik. Hát, mégse. Beteg lett. - ez csak ma derült ki-
A másik lányt viszont láthatóan bántotta, hogy őt kihagytuk a dologból. Erre válaszként engem áthívott matekot korrepetálni neki, mert nem értette.
Mindkettejüket szeretem , nem tudok dönteni kit jobban. Talán a második lány "normálisabb" és nem olyan "flegma" ember , emiatt felé húz a szívem.
Na, mint mondtam az 1. lány beteg lett , én barom meg egyből szóltam a másiknak, hogy ő nem akarna-e átjönni. Most lelkiismeretfurdalásom van emiatt, mert örülök , hogy beteg lett. :S
Emiatt nem fog megutálni az 1. lány? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!