Ti megmondanátok a legjobb barátnőtöknek, ha KICSIT r*bancosan viselkedik/viselkedett?
Figyelt kérdés
Egy-két esetben, nem ti vagytok az egyetlen barátnője, hogy csak ti tudnátok megmondani neki, hogy ezt nem kéne.
Nem tudom mennyire érthető:D
2012. okt. 29. 22:34
1/9 anonim válasza:
Legjobb barátnő azért van, hogy felvilágosítson, az én legjobb bnő is már vágott a fejemhez dolgokat és igaza volt. Majd ugyanez fordítva, ha úgy érzed, vmit elrontott, mond meg neki.
3/9 anonim válasza:
prostituált b***meg :D -.-
na mind1..
persze, h megmondanám
4/9 A kérdező kommentje:
Nem is azt írtam, úgy látszik kijavította:DD
Köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 30. 09:51
5/9 anonim válasza:
Kapcsolata válogatja. Ha csak haveri szinten vagytok, mert mondod, vannak más barátai is, te érzed , mennyire álltok közel egymáshoz. Van olyan kapcsolat, ami elbírja az igazságot és van, ami nem. Utólag fog kiderülni.
6/9 anonim válasza:
Én egyszer megmondtam a barátnőmnek. Ő erre-Hát igen, tudom.
:D Na ennyit erről.
Azóta sem változott semmit sőt még durvábbakat is csinál, de hát ez az Ő élete, azt csinál vele amit akar.
7/9 anonim válasza:
nekem volt egy legjobb barátnőm. náluk kicsit más a helyzet, az anyja elhagyta őket, így az apa nevelni őt is meg a bátyát is. ez a lány fiatalabb nálam 4 évvel, tehát úgy tekintett rám, mint nővérére. próbáltam neki segíteni, tanácsot adni, saját példát, tapasztalatot felhozni neki. nem segített. pont olyan lett, amitől próbáltam "megvédeni". de ő választotta ezt, nincs beleszólásom. azóta nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot. (és nem én utasítom el a közeledését...)
8/9 anonim válasza:
ööhát mi a barátnőmmel alapból r*bancnak,k*urvának,meg cédának hívjuk egymást :DDD és mindig aztmondjuk a másiknak h jajj te kis szopós szájú stbstb.szval megmondom én neki minden nap
9/9 anonim válasza:
Persze, volt is már erre példa.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!