Mit tegyek a legjobb barátnőmmel és az érzéseimmel?
A legjobb barátnőmmel óvoda óta ismerjük egymást,olyan,mintha testvérek lennénk.
Elkezdett járni 3 hete azzal a sráccal,akibe a legtöbb lány szerelmes a környéken és ő a leghelyesebb srác a városban talán.Nekem is nagyon tetszett,de ezt senkinek nem mondtam el (még a legjobb barátnőmnek sem),mert tudtam,hogy nincs esélyem nála,nem akartam leégetni magam.
Ma délután ott voltam a srácnál,mert osztálytársak vagyunk és közösen kellett gyűjtőmunkát csinálnunk.Megcsináltuk fél óra alatt,de mondta,hogy maradjak még,mert az egész délutánja szabad és nem akar bmx-ezni se,de egyedül unatkozik.
Elkezdtünk felelsz vagy merszezni és az elején még inkább viccesek voltak a feladatok meg a kérdések,de utána kicsit bevadultak a dolgok...
Most olyan bűntudatom van,mert megcsalta velem a barátnőjét,az én legjobb barátnőmet.
Ráadásul a legjobb barátnőm pont most írta,hogy milyen jó,hogy a srác és én osztálytársak leszünk a gimiben is,így vigyázhatunk egymásra és írta,hogyha más lánnyal lenne ilyen jó a kapcsolata a barátjának,akkor féltékeny lenne,de bennem bízik,mert tudja,hogy én mindent elmondok neki.
Mikor ezt elolvastam,azt hittem,hogy leesek a székről,azonnal bűntudatom lett.
Írt egy sms-t a srác,hogy máskor is lehetnénk egy kicsit kettesben,mert jól érezte velem magát és talán elmehetnénk moziba vagy beülhetnénk valahová holnap ketten.
De aaahj...Szeretem a srácot,de a legjobb barátnőmet is és tudom,hogy ő imádja a srácot.De ezek szerint a srác nincs annyira oda érte.
Mit csináljak?
...viccesek voltak a feladatok meg a kérdések,de utána kicsit bevadultak a dolgok...
Ezt pontosabban kifejtenéd?
Tipikus nagyarcú gyerek aki hülyíti a lányokat...
Nem éri meg ezért eldobni egy barátságot.
Először tényleg tök lightos dolgok voltak,utána kitalálta,hogy ha egyikünk nem akar megcsinálni valamit vagy válaszolni valamilyen kérdésre,akkor le kell vennie egy ruhadarabját.
Ezek után olyan feladatok voltak,mint pl. az,hogy kiszívta a nyakamat,bekötötte a szemem és 5 percig azt csinált velem,amit akart meg ilyen dolgok.
Utána elkezdtünk csókolózni és kicsit tovább mentünk,de nem feküdtem le vele.
ÚRISTEN!
És te barátnőnek mered magad nevezni?!
Undorító amit tettél. Gratulálok, igazán büszke lehetsz magadra!
Minimum, hogy bevallod a barátnődnek amit műveltél, a pasira meg többet rá se néz-> egyébként is csak arra lennél jó neki, ha ezt eddig nem esett volna le neked.
Te ilyenkor nem félsz, hogy a barátnőd meglátja a kérdést, és rájön hogy mi van?
Én sosem írok konkrétumokat, pedig tudom hogy nem fórumoznak itt ismerőseim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!