Volt olyan, hogy tanárod megalázott/leégetett mások előtt?
Most tettem fel nem rég egy kérdést, és írt egy Kedves Válaszoló, és onnan jött ez, hogy mit éltek már át a kamaszok/tinik/akár felnőttek mikor iskolások voltak?!
Lehet Általános iskola/akár óvoda/középiskola/egyetem/vagy akár munkahely,ha valaki már dolgozik.
Igen.
Utálom az általános iskolás tanárokat. Nekem a magyartanárom mindig beégetett hogy jajj milyen hülye vagyok, meg nem lesz belőlem semmi, erre most négyegész felett van az átlagom, és mégcsak nem is szakmát tanulok, hanem két nyelvet és gimnázium részen.
Megalázóvolt hogy másokat dicsért, itt meg kozépiskolában bátorítanak minket szerencsére.
Meg volt olyan tesin, hogy nem tesiztem barátnőmmel mert épp megvolt nekünk, fájt a hasunk, erre mindenki előtt a NŐ tesitanárom a fiúk jelenlétében elkezdett ordibálni velünk, hogy majd ha terhesek leszünk, meg mit képzelünk magunkról. Jaa meg osztályfőnokom a karácsonyi bálon, mindenki előtt, mert késett a busz és nem értünk be időre. Haza is mentem, bunkó r*banc. Utálom az általános iskolát.... :@@@
Jogos, mármint a felháborodás.
Nekem az egyik középiskolai tanárom szólt be egy semmiségért.
Első vagyok :]
Szerintem borzalmas, ahogy viselkednek az általános iskolai tanárok. A mi sulinkba sose bátorítottak minket, hanem ilyen meg olyan bénák vagyunk -.-
Ha bárki azt mondja hogy ez nemígy van, akkor ott a bizonyítéknak a tavalyi meg a mostani ellenőrzőm.
Szánalmasak amit leművelnek, ja meg mindig aztmondták, hogy majd így meg úgy kapunk a kozépsuliba meg ilyenek, hát mitnemondjak borzalmasan jófejek a tanárok.
Nekem középiskolában 2 tanárom is volt, aki "kipécézett" magának, pedig jól tanultam. Az egyik állandóan rosszabb jegyet akart adni évvvégén (a témazárót vette pl. alapul, és ha az nem lett olyan jó a bitang nehéz kérdésekkel akkor pl. 4es helyett 3as lettem),
a másiknak meg unszimpatikus voltam, a házidolgozataimat mindig visszadobta. De ez utóbbi legalább a dolgozataimra -amiket jól megírtam- jó jegyet adott, korrektül.
ÉN A MUNKAHELYEMEN a nagyképű emberektől vagyok rosszul..
meg mikor olyan magaslóról beszélnek mintha ők felsőbbrendűek lennének...
és mikor lekezelően beszólnak..háát elég furcsa...
Köszönöm nektek is:).
Utolsó: Nálunk is ilyen ez tanárokkal, letettek valamit az asztalra, és van olyan aki a gyerekkel úgy beszél mint egy értelmi fogyatékossal. Hihetetlen. Vannak olyan bunkók, szerencsére nem tanít, csak sikerült összefutnom vele a tanári körül, jól leordított. Szánalmas, hogy bármit megtehet,mert tanár. Neki ehhez joga van meg a. . .
Utolsó előtti: Ez a tanár is hasonló lehet, de mint mondtam nem ismerem, de látszik rajta,hogy pökhendi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!