Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem úgy, hogy visszaté...

Miért érzem úgy, hogy visszatér életembe azaz ember aki az előző munkahelyemen megalázott?

Figyelt kérdés
Ma az új munkahelyemen láttam a nevét a jelenléti íven. Gyenge idegzetű szorongó ember vagyok és nagyon félek tőle. :S megszégyenítést, zaklatást már szenvedtem el tőle. Tudom hogy ez gyávaság férfiatlanság részemről és szégyellem is magam miatta. Érzem hogy 2 év után meg fog ismétlődni. Miért vert meg így a sors? A nyugtatót hiába szedem alig érzem hatását. Étvágyam sincs a gyomrom most is görcsben van. Az illető egy nálam jóval nagyobb darab és annyira félek tőle hogy teljesen lefagyok ha csak meglátom. Ha véletlen olyan válaszokat kapnák ami arról szól hogy gyáva féreg vagyok 31 éves létemre én nem fogok haragudni senkire. És bocsánat ha valakit félidegesitettem!
2012. nov. 27. 17:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad gyávának, hiszen a megszégyenítés kicsi, nagy, kigyúrt, vézna embertől is ugyanúgy fáj. A legtermészetesebb dolog, ha az ember félti a lelki békéjét, egóját. Ezért mocskos dolog a pszichikai terror. Nyugodj meg, valamit nagyon akar kompenzálni, és biztos vagyok benne, hogy ő is elszenvedett már megszégyenítést, gondolj inkább szánalommal rá.

Próbálj meg olyan dolgokat csinálni szabadidődben, ami kicsit feljavítja az önbizalmadat - tudom, nem könnyű, de sokszor estem már én is át ilyeneken, tapasztalat hogy ez használ. A sport, a zene nagyon jó szorongásoldó!!! Minden nap csinálj valami ilyesmit!

Ha meglátnád bent a munkahelyen (arra nem gondoltál, hogy csak névrokona?), és ha rád is néz, jusson valami eszedbe a tegnapi napból, valami sikerélmény, az 50. fekvő, vagy valami jó szám, és mondd azt magadban, hogy b@szdmeg, itt vagyok, és itt is leszek, amikor te már sehol!!:)

Remélem segítettem!:)

2012. nov. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!