Miért érzem úgy, hogy visszatér életembe azaz ember aki az előző munkahelyemen megalázott?
Ne érezd magad gyávának, hiszen a megszégyenítés kicsi, nagy, kigyúrt, vézna embertől is ugyanúgy fáj. A legtermészetesebb dolog, ha az ember félti a lelki békéjét, egóját. Ezért mocskos dolog a pszichikai terror. Nyugodj meg, valamit nagyon akar kompenzálni, és biztos vagyok benne, hogy ő is elszenvedett már megszégyenítést, gondolj inkább szánalommal rá.
Próbálj meg olyan dolgokat csinálni szabadidődben, ami kicsit feljavítja az önbizalmadat - tudom, nem könnyű, de sokszor estem már én is át ilyeneken, tapasztalat hogy ez használ. A sport, a zene nagyon jó szorongásoldó!!! Minden nap csinálj valami ilyesmit!
Ha meglátnád bent a munkahelyen (arra nem gondoltál, hogy csak névrokona?), és ha rád is néz, jusson valami eszedbe a tegnapi napból, valami sikerélmény, az 50. fekvő, vagy valami jó szám, és mondd azt magadban, hogy b@szdmeg, itt vagyok, és itt is leszek, amikor te már sehol!!:)
Remélem segítettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!