Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Megalázott a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Megalázott a barátom a hátam mögött. Mit tegyek, ha már nem tudok ugyanúgy bízni benne?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt..de a kapcsolatunk elején a barátom még nem, de én már szerelmes voltam/vagyok... kis időre rá ő is bevallotta, hogy szerelmes..most már nagyon is

a baj az, hogy most tudtam meg, mielőtt/alatt mi összemelegedtünk volna másoknak is csapta a szelet..míg azt mondta, hogy érez irántam valamit kiderült, hogy nem..

(csak a testem..kb), és hogy én szerinte belezúgtam ( nem mondta neki, hiszen még magam se tudtam!) elmondta a haverjainak...ez számomra rettentő megalázó!

hogy erről nem tőle tudok annyi szent.

azt is megtudtam, hogy a szeretkezéseinkről úgy beszél a haverjainak..hogy "még le kéne nyomni 3 menetet"..és "sokat d*gok mostanába"..elnézést de már eleve, hogy a barátainak erről beszél tiszteletlenségnek találom..és egyáltalán nem érzem, hogy engem, mint inkább a testem szereti..

ezt mondtam már is neki..utaltam rá, és valamennyire vette a lapot..de nagyon rosszul érintette..

kérlek fiúk, lányok ti biztos többet tudtok erről..mit kéne tennem? csak gondoljatok vele a helyzetembe..

az érzés egyenlő azzal, mintha gyomorszájon rúgtak volna..

2012. okt. 4. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez még kérdés?

Hagyd ott, ez egy bunkó.

2012. okt. 4. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...te is jól kifogtad.

A bizalom nélkül felesleges belekezdeni bármibe. 3 hónap még nem idő egy kapcsolatban, és már több sebet szereztél, mint amit el lehet felejteni. Elég éretlen egy párkapcsolatra.

Mindig legyen egy "alapmérce": TE MAGAD. Ha úgy érzed, hogy ennél jobbat érdemelsz, hogy neked megalázó, ahogy viselkedik, akkor nincs miről beszélni.

Tedd lapátra.

Nem kell a nyálas szöveg, hogy "legyünk csak barátok, te jobbat érdemelsz," meg a többi szirupos hazudozás.

Őszintén és egyenesen mondd meg neki, hogy te vele kezdtél járni, és nem a komplett baráti társaságával, nem trófea vagy, és neked ö kevés.

2012. okt. 4. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:

"és hogy én szerinte belezúgtam ( nem mondta neki, hiszen még magam se tudtam!) elmondta a haverjainak...ez számomra rettentő megalázó! "

Tisztára, mint a napköziben... Mégis hány évesek vagytok?

2012. okt. 4. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
túlreagálod. nincs itt semmi baj, annak meg örülj, hogy dicsekszik, hogy hogy megdugott. becsüld meg ezt a fiút.
2012. okt. 4. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát így jár aki korán oda adja magát valaki mielőtt rájön kivel is jár. Biztos jó érzés, de most mit vársz tőlünk? Te magad csalódtál benne akkor még képes lennél vele járni? Te tudod. 3 menetet még lenyomna, mert azért vagy neki! Legközelebb gondold át kivel bújsz ágyba vagy ki tudja hol csináltátok.
2012. okt. 4. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egyértelmű, hogy arra vagy jó neki, hogy eldicsekedhessen, hogy ő jókat szokott d*gni, meg hogy oda van érte valaki...

Te meg ennyi idő után lefekszel vele? Akkor mit vársz mégis?

Nagyon nagy butaság valakivel ennyi idő után lefeküdni úgy, hogy nem vagy biztos az érzéseiben.

21/l

2012. okt. 4. 16:41
 7/11 A kérdező kommentje:
a buta saját kárán tanul...
2012. okt. 4. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki. :)
2012. okt. 4. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
éretlen, te többet érdemelsz ennél.
2012. okt. 4. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta! Hagyd ott ezt az óvodást, majd felnő, addig kefélgesse a hajógyáris pirított r*bancokat, ennél többet nem érdemel, főleg nem téged :D
2012. okt. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!