Szembesítésen megalázott a rendőr, mit lehet tenni?
Tegyél panaszt és keresd meg a NANE egyesületet.
Sajnos előfordul hogy a sértett annyira zaklatott hogy nem tudja összefüggően elmesélni a történetét, netán elragadják az érzelmei és mindenfélét mond! Így hiába bántalmazták szegényt ha az túl zavarosnak tűnik vagy felháborodottságában túloz és emiatt hihetetlen lesz a történet.
Érdemes ügyvéddel menni ilyen helyekre vagy legalább egy baráttal aki lenyugtat és nem hagyja hogy felzaklasd magad!
úristen de szemetek az emberek főleg hogy vissza élnek azzal hogy rendőrök.
menj vissza és tegyél panaszt. ha nem is tesznek semmit a rendőr ellen de legalább ott lesz hogy ő vele volt gond!
Hát figyelj,ilyen ostobák a rendőrök legtöbb része.
Te ne emészd magad ezen,hanem,menj be a bíróságra és jelentsd ott,hogy a nyomozó,nem a munkája szerint járt el,én a helyedben még rá is tennék egy lapáttal,mondd azt is,hogy együttműködött a gyanusítottal.
Hadd vegyék elő azt a gyík nyomozót vagypedig a nyomozó ügyészségre,vagy nem tudom,de valahol a rendőrségezt is be lehet pereltetni.
Én nem hagynám annyiban az biztos,esetleg terhesen valaki vigyen el kocsival.
Még valami,aki megvert valakivel veresd el őt is,hogy legalább neki is törjön el a karja,meg az orrcsontja is ugyan azt szenvedje el a mocsok mint te,és te is mosolyogj majd rajta.
És ami a legfontosabb,nyugodj meg.
"én a helyedben még rá is tennék egy lapáttal,mondd azt is,hogy együttműködött a gyanusítottal. "
"veresd el őt is,hogy legalább neki is törjön el a karja,meg az orrcsontja is "
Ekkora b.romságot még tanácsban soha nem hallottam!
Már így is valoszínű kevésbé hisznek neked mert a zaklatottságod miatt pár dolog nem stimmelt(vagy más lehetett ami miatt kicikiztek)de a látlelet és a többi a te oldaladon van. vagyis a bizonyítékok melletted állnak! Ha viszont elkezdesz hazudozni akkor a végén rádfogják hogy ha abban hazudtál akkor biztos a többiben is és nem leszel szavahihatő!
És utána ha még meg is vereted akkor oda kerülsz hogy senki nem hisz neked és még el is ítélnek!
Nem mellesleg amit a hozzászóló ajánl az felbújtás és büntetendő!
Semmiképp ne tedd azt amit ajánl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!