Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem magam ilyen...

Miért érzem magam ilyen rosszul ettől?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm árnyékában élek.

Kettőnk közül én vagyok a csinosabb, előbb engem vesznek észre a fiúk és népszerűbb is vagyok mint ő. Csak hogy mindez hiába van, ha az ember mégse elégedett magával. Úgy érzem ő sokkal tehetségesebb mint én. Együtt járunk táncolni, ahol mindenki őt szereti, csak mert nagyon jól táncol, a tanár kedvence, nekem még csak a nevemet se tudja... Ha mindenki pihen ő beáll a terem közepébe és elkezd táncolni, improvizálni, és mindenki rá figyel.. Nem szólalhatok meg, nem "tudok" megszólalni mellette, mert valamivel mindig magára vonja a figyelmet és belevág az én szavamba.

Persze mindezek ellenére szeretem őt, de nem értem miért viselkedik így más közegben. Suliban vagy ha más társasággal vagyunk, sokkal kedvesebb, visszafogottabb.

Ja és azt mondanom sem kell, hogy bűntudatom amiért nem örülök az ő sikerének, és annak hogy ő örül. :(

16L

2012. dec. 17. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj mindenben a legjobb lenni! Gondolj bele, lehet, ő amiatt irigykedik rád, mert szebb, népszerűbb vagy. Neked milyen érzés lenne, ha még szépségben és népszerűségben is ő lenne az első? Ez így igazságos, van, aki ebben, van, aki abban jó.
2012. dec. 17. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, de nem a tánctudása zavar! Örülök annak, hogy jó helyre került, nagyon tehetséges. A viselkedése ami zavar. Az, hogy teljesen elnyom. A többiekkel szinte semmilyen kapcsolatom nincs, mert mindig ő van a középpontban, ha megszólalnék akkor pedig belevág a szavamba. Ha beszélgetek valakivel, odajön és meg sem várva hogy befejezzem a mondatot, rögtön kíváncsiskodni kezd, és elkezd teljesen másról beszélni..

Pedig tudom hogy ő nem ilyen. Illetve, alapesetben nem így viselkedik, és nem tudom hova tenni, vagy kezelni a dolgot.. :(

Mit kellene tennem? beszéljek vele? Mert most úgy érzem hogy van valami, amiről egyikünk se beszél, és kezdünk eltávolodni egymástól..

2012. dec. 17. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, beszéld meg vele! Lehet, hogy ő nem is veszi észre, hogy ilyenkor hogy viselkedik. Lehet, hogy a táncolás önbizalmat ad neki, feltölti energiával, és ezért lesz ilyen minden lében kanál csajszi. A beszélgetés mindenképpen segíteni fog! :)
2012. dec. 17. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. dec. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!